Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 - 40 közti, magányos, társra, párra, férfire vágyó nők, adnátok neki "helyet"?
Szóval nő vagy, 25-40 év közötti, csinoska, ápolt.
Egy vasútállomáson várod a vonatot már vagy 1 órája, egy árnyas fa alatti padon ülve, miközben érett férfivizeletszag terjeng a levegőben, meg sok pollen.
Ekkor a szemed sarkából meglátsz egy férfialakot, aki alig 1-2 méterre áll meg tőled.
Fényes, elegáns bőrcipő. Grafitszürke, élére vasalt szövetnadrág, bőr övvel.
Fehér ing, melynek vakító fehérsége kiváló kontrasztot mutat a férfi izmos, eres alkarjának napbarnított bőrével.
Csuklóján acélszíjas svájci búváróra, melynek kék kerámia lünettáján játszik a napfény.
Magas, állapítod meg, és már néznéd a szemeit, de azok titokzatos módon elrejtőznek egy Ray Ban pilóta napszemüveg lencséi mögött.
Kissé feléd fordul, mosolyog, majd udvariasan a pad felé biccent, jelezve, hogy szívesen melléd ülne.
Ekkor meglátod az ing zsebénél lévő gimnáziumi végző jelvényt, amit felismersz, mert anno te is büszkén viselted, és ami most jelzi neked, hogy egy fiatal férfipéldánnyal van dolgod.
Szóval, leülhet melléd? Akarod?
Egyrészt mit keres egy ilyen pasas egy húgyszagú vasúti váróban? Másrészt mit kellene kezdenem 37 évesen egy érettségizővel, aki nagy eséllyel apuci pénzéből ilyen jól öltözött? Ha meg nem végzős gimnazista, akkor minek hordja a kitűzőjét?
Nem zavar, ha leül mellém, adnék helyet, de társalogni nem akarnék.
A kérdezőcske nem meri leszólítani a nőket.
Azt hiszi, apuci pénzén vett hamis Rolex majd beszél helyette.
Közben engem meg annyira hülyének néz, hogy nem tudok megkülönböztetni egy 18 éves nyikhajt egy 40-es, nagybetűs Férfitől...
Kérdező!
Normális esetben, ha nem vagy büdös, akkor nem érdekel, hogy mellém ülsz-e egy nyilvános helyen egy padon. Azért van, hogy üljünk rajta. Akár többen is.
Ha viszont közben csak azért villogtatod az acélszíjas, kék kerámia lünettás svájci karórádat öt centire a szememtől, hogy vegyem már észre, mert te olyan menő csávó vagy 18 évesen, na akkor nem tudom, vissza tudom-e tartani a hányást.
#3 a kérdező nem fiatal srác hanem egy negyvenes elmebeteg, a "rébuszos". Itt egy másik kérdése
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Szerintem sok szerelmes regényt olvastál. Mikor 13 voltam szerettem én is ilyeneket olvasni.
De egy felnőtt nőnél ezzel nem vágódsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!