Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 - 40 közti, magányos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 - 40 közti, magányos, társra, párra, férfire vágyó nők, adnátok neki "helyet"?

Figyelt kérdés

Szóval nő vagy, 25-40 év közötti, csinoska, ápolt.

Egy vasútállomáson várod a vonatot már vagy 1 órája, egy árnyas fa alatti padon ülve, miközben érett férfivizeletszag terjeng a levegőben, meg sok pollen.

Ekkor a szemed sarkából meglátsz egy férfialakot, aki alig 1-2 méterre áll meg tőled.

Fényes, elegáns bőrcipő. Grafitszürke, élére vasalt szövetnadrág, bőr övvel.

Fehér ing, melynek vakító fehérsége kiváló kontrasztot mutat a férfi izmos, eres alkarjának napbarnított bőrével.

Csuklóján acélszíjas svájci búváróra, melynek kék kerámia lünettáján játszik a napfény.

Magas, állapítod meg, és már néznéd a szemeit, de azok titokzatos módon elrejtőznek egy Ray Ban pilóta napszemüveg lencséi mögött.

Kissé feléd fordul, mosolyog, majd udvariasan a pad felé biccent, jelezve, hogy szívesen melléd ülne.

Ekkor meglátod az ing zsebénél lévő gimnáziumi végző jelvényt, amit felismersz, mert anno te is büszkén viselted, és ami most jelzi neked, hogy egy fiatal férfipéldánnyal van dolgod.

Szóval, leülhet melléd? Akarod?

szept. 2. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt mit keres egy ilyen pasas egy húgyszagú vasúti váróban? Másrészt mit kellene kezdenem 37 évesen egy érettségizővel, aki nagy eséllyel apuci pénzéből ilyen jól öltözött? Ha meg nem végzős gimnazista, akkor minek hordja a kitűzőjét?

Nem zavar, ha leül mellém, adnék helyet, de társalogni nem akarnék.

szept. 2. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne ülhetne le mellém a padra megvárni a vonatot? Mire fel ez az értelmetlen, szánalmas kisregény az öltözékéről meg a mittudoménmijén megcsillanó napfényről? Részeg vagy-e vagy csak kattos? 🤡🤦
szept. 2. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

A kérdezőcske nem meri leszólítani a nőket.

Azt hiszi, apuci pénzén vett hamis Rolex majd beszél helyette.

Közben engem meg annyira hülyének néz, hogy nem tudok megkülönböztetni egy 18 éves nyikhajt egy 40-es, nagybetűs Férfitől...

Kérdező!

Normális esetben, ha nem vagy büdös, akkor nem érdekel, hogy mellém ülsz-e egy nyilvános helyen egy padon. Azért van, hogy üljünk rajta. Akár többen is.

Ha viszont közben csak azért villogtatod az acélszíjas, kék kerámia lünettás svájci karórádat öt centire a szememtől, hogy vegyem már észre, mert te olyan menő csávó vagy 18 évesen, na akkor nem tudom, vissza tudom-e tartani a hányást.

szept. 2. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
A jelvényt nem is értem, de lehet már nagyon öreg vagyok, de szerintem Magyarországon szalag az még mindig. Ez a szánalom amúgy valami amcsi ostobaság magyar tükörfordítása?
szept. 2. 20:23
 5/11 A kérdező kommentje:
4. Nekünk jelvény volt a gimiben, az egyetemen meg gyűrű, a végzősöknek. Magyarországon.
szept. 2. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

#3 a kérdező nem fiatal srác hanem egy negyvenes elmebeteg, a "rébuszos". Itt egy másik kérdése

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

szept. 2. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
ezt keményvonalas incelként irom hogy egy nagy sz.r az egész amit ideirtál, sokat kell még tanulnod drága barátom
szept. 2. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem sok szerelmes regényt olvastál. Mikor 13 voltam szerettem én is ilyeneket olvasni.

De egy felnőtt nőnél ezzel nem vágódsz be.

szept. 2. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Már várom a kérdést: "Hogy viselitek 18 éves csajok, hogy a 30+ nők elhappolják előletek a tinifiúkat?"
szept. 2. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor szingli voltam ilyesmi korban, sem jöttem volna össze gimissel sőt annál egy-két évvel idősebbel sem. Egyszerűen nekem nem vonzóak az ennyire fiatal srácok, arcukon látszik még a kölyökség, tök mindegy, mennyire izmosak meg napbarnítottak. Amúgy nem is kifejezetten tetszenek ezek a férfiruha-modell típusú férfiak.
szept. 5. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!