Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb mai szingli típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb mai szingli típusú magas igényekkel rendelkező nő így fog járni, mint apukám nővére?

Figyelt kérdés
Apukám nővére 74 éves és nem találta meg a társát, nekem mindig azt mondta hogy nem volt normális pasi az igényeinek megfelelően... most egyedül él (macskák nélkül 😁) viszont elég komoly gondok vannak nála. pl. rendszeresen magában beszél.. sokszor ilyen depresszióba esik hogy senkinek nem hiányozna ha meghalna stb....
szept. 9. 08:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%

18

Nincs tomegkpzlekedes! Max bp.n, dr az sem a legjobb!! Videken, JELENLEG nominvs normalis tomegkozlekedés. Én nem regota elek Bp.n, és megdobbenve neztem, ahogy egy pasi morgptt mellettem,nhogy lekeste a metrot! 😅 ember!!! 2-4 perc mulva jon a kovetkezo. Székesfeherváron fél orankent, orankent jar a busz!

Es nem, senki nem halt bele, de rettenetesen kemyelmelmetlen gyerekkel tomegkozlekedni.

szept. 9. 09:43
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Talán inkább az antibiotikum hiányába haltak bele, ha már ilyen okos akarsz lenni.

szept. 9. 09:44
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy apukád miért nem törődik a nővérével hogy az azt hiszi senkinek se fog hiányozni ha meghal,meg annyira maganyos hogy magában beszél??

Csak kérdezem

szept. 9. 09:45
 24/35 anonim ***** válasza:

Sokan egyedül halnak meg idősen, függetlenül attól, hogy milyen életet éltek, vagy milyen döntéseik voltak.

Gyerekek már rég gyökeret vertek külföldön, a barátnők kikoptak, partner 10 éve halott, vagy nem is volt.

Szerintem a terebélyesedő lombú korfa miatt, és azért, mert ezek a nők elég komoly megtakarítást képesek már felhalmozni öreg napjaikra, a legtöbb mai szingli típusú magas igényekkel rendelkező nő (és férfi) fogja erősen befolyásolni a szórakozási, időtöltési lehetőségeket, a világ szürreálissá változik majd, olyan lesz, mint egy végtelenített bingó és makraméklub, a majdani fiatalok agyf@szt kapnak majd attól, hogy a legjobb helyeken nosztalgia táncest van, mondjuk Azahriah lesz az aktuális szécsipál és egy Harkonnen báró típusú 90 éves fickó lesz a miniszterelnök.

Szóval ne reménykedj, nem jön el a karma, helyette az egész nyugati világ olyanná válik, mintha ma egy dunai szállodahajó fedélzete.

szept. 9. 09:54
 25/35 anonim ***** válasza:
84%

Nos, igen, ilyen, ha valakinek elfogyott a szellemi muníció.. :D

Felhívtam a figyelmedet rá, hogy bizony az nem érv, hogy "gEneRácIóK nőTteK fEl", mire az összes ellenérv némi hisztike volt. Rendben, szerintem mindenki látja, hogy benned ennyi a szellemi potenciál... 😉

szept. 9. 09:55
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok, hogy partner mellett is meg lehet bolondulni. Bebizonyították, hogy azok a férfiak akik kapcsolatban vannak tovabb élnek a nőknél meg pont fordítva, bár szerintem ez egyénfüggő. Ha a kapcsolat nem támogató akkor önmagában kevés.
szept. 9. 09:58
 27/35 anonim ***** válasza:
10%

Te beszélsz szellemi municióról, aki érvek híján személyeskedik és lepontozgat? Vicces.

Kiszálltam a vitából, mert nincs kivel beszélni.

szept. 9. 10:07
 28/35 anonim ***** válasza:

Az volt az érv - amire te nem méltóztattál reagálni -, hogy a modernitás rengeteg technológiai vívmánya nélkül felnőttek generációk, de ettől még a XXI. században nem opció, hogy ezek nélkül éljünk.

Gondolom túl hülye vagy, hpgy erre reagálj...

szept. 9. 10:10
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek elég idős házaspárt ahhoz, hogy tudjam, hogy csak attól nem lesz a nagynénédnél jobb helyzete egy nőnek, mert hozzáment vkihez csak azért, hogy "legyen valakije", akkor sem, ha van gyerek. Akkor is bőven lehet, hogy nem érdekel senkit és a kutya nem néz felé. A depresszió, magában beszélés stb. meg nem egyedüllét, hanem hajlam kérdése.
szept. 9. 10:56
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagynéném pont 74 évesen halt meg, soha nem volt férjnél, és nem is élt együtt senkivel. Fiatalon volt egy több évig tartó szerelme, aztán valamiért külön mentek, nem tudom az okát (ki így mesélte a családból, ki úgy).

A lényeg, hogy még így is sokkal tartalmasabb életet élt, független, saját lakással rendelkező, tanult, dolgozó nőként, mintha megelégedett volna valami suttyóval.

Amúgy pont a napokban fogalmazódott meg bennem, hogy becsülöm őt, mert ő fel merte vállalni, hogy nem neki való a mindenáron házasság, mindenáron gyerek projekt. Szemben anyámmal, akinek ugyanúgy nem lett volna való, (apám sem, és mi, a gyerekei sem), csak ő beállt a sorba, mert hát "mit fognak szólni", ha nem.

Kérdező, egyáltalán nem biztos, hogy apud nővére olyan rosszul járt. Az meg, hogy magában beszél és leépült, az ugyanúgy megvan társsal élő embernél is sajnos. Őszintén, mennyivel lett volna jobb, ha több évtizeden át az idegein táncol egy idióta (meg mondjuk 2-3 gyerek)?

szept. 9. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!