Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100K követője van... Egyáltalán nem átlagos, az életmódja miatt. De külsőre is szerintem átlagos feletti nő, sportos, látszik hogy odafigyel magára (persze ebből él gondolom), olyan 30-35 közöttinek tippelném.
Én 35/nő vagyok.
Számomra abszolút átlagos.
Persze nem mindegy hol él az ember.
Pesten minden sarkon látni egy ilyen nőt, dunavecsén már nem igen.
"És nem kell ahhoz hatalmasat nyerni a genetikai lottón sem, hogy átlagon felüli legyél egy teljesen átlag arccal, testtel rendelkező ember aki ad magára, szép a haja, szépen sminkel, divatosan öltözik az igenis felül tud emelkedni az átlagtól, neki ez sikerült."
Hagyjuk már a fszomba.
Lemossa a vakolatot, akkor sem lesz másmilyen az arc/fejformája, a szemei formája sem stb.
Leveszi a csini rucit, akkor sem egy gusztustalan, formátlan test látványa tárul a szemeid elé; nem túlsúlyos, és nem is lapos gebe.
A haja? Hosszú, szőkített, ennyi. A legtöbb fotón semmi komolyabb frizura. Ezt más is hozza, csak más mégis szarul néz ki vele.
Igenis jók azok a gének, ne tagadjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!