Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#10:
Hajrá
meséljetek szerintetek mitől NEM átlagos.
11
Arc, test, szexuális kisugárzás, életmód, öltözet. Dióhéjban.
Arcra konkrétan teljesen átlagos. Nekem volt nála csúnyább, szebb barátnőm is arcra. Attól, mert sokan bevakolják az arcukat és nem látod milyenek valójában, még nem lesz felhúzva az átlag...
Testre mi az extra benne?
Kisugárzás lehet nem annyira átlagos, mert boldogabb, mint az átlag, de lehet ez csak a képeken van így...
Életmód, nem tudom milyen életet él, pár kép alapján nem lehet tudni.
Öltözet? Lehet ez mind alkalomhoz illő és nyaraláson készült kép. De nem látok semmi extra, luxus ruhát rajta, sima boltban kapható cuccok. Bár a hosszú ujjú haspóló fura nekem.
#11 Az átlagos az nem azt jelenti, hogy a világ legszebb női közül alsó kategóriás, nem pedig a top kategóriás gyönyörű nő.
Az átlagos nő az, aki nem szép és nem is kifejezetten csúnya.
Tehát ha egy 1-10-ig tartó skálán értékeljük a külsőt, akkor az 5-ös az átlagos.A 7-8 pontos külsejű emberek nem átlagosak attól, hogy nektek csak 7-től felfele számít valaki nőnek, és nem a 10 pontosok közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!