Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eselyt adni ezek utan?
Úgy veszem le a sztoriból, hogy ti még nem feküdtetek le.
Lehet, hogy ez csak én vagyok, de engem marhára zavarna, ha valaki annyira az ösztönei után menne, hogy 1-2 hónapot nem bírna ki (akár élő, akár virtuális) szex nélkül, miközben ISMERKEDIK. Főleg, hogy írtad, már régóta szórakozgathatnak egymással. Akkor mi garantálja, hogy abbahagyja ezt, ha már kapcsolatban vagytok?
Hívd át a másik nőt és csináljatok egy édeshármast. A pasi először meg fog ijedni kicsit, de utána tetszeni fog neki az ötlet.
Egy férfi több nőbe is tud szerelmes lenni egyszerre, ha a pisztolyban van elég lőszer persze.
Egyébként hol ismerted meg a pasit?
Online, vagy a való életben?
Férfiak tömegei élnek mindenfajta szexuális kapcsolat nélkül, köztük sportolók, sikeres jogászok, gazdag férfiak saját lakással.
Mégis a nők inkább egymás között cserélgetnek egy prolit. Proli, mert aki videocsetben maszturbál, az bizony csak az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!