Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy elismert modell nőnek, ti járnátok ilyen lánnyal?
"nincs köztünk semmi"
Nem is lesz :DDDDD
40F incel
Felejtsd el. Még össze se jöttetek, de már a problémákat meg a feltételezéseket gyártod, hogy miért nem működe a kapcsolatotok.
Az meg tény, hogy a világjáró nem fog soha jól kijönni egy otthonülővel. Ahogy egy milliomos se egy csóróval. Suba-subához, guba-gubához.
Esetemben inkább az lenne a kérdés, hogy nekem adna-e esélyt egy ilyen csaj.
A kapcsolatra nézve meg csak az egybites parazita lesifotós bloggerek jelentenek egyedül veszélyt.
Én nekem van egy elképzelésem azokról, akik a külsejükből élnek... Külcsín VS belbecs... Félek ettől, hogy az utóbbi így háttérbe szorul.
Ettől függetlenül látatlanban nem ignorálom. Őt is, mint mindenkit, alávetek a "jellem-analizáló tesztemnek". Ugyanúgy megadom neki is az esélyt arra, hogy ezen átmenjen, hogy a következő szintre léphessen.
Ha ez rendben, van érdeklődés, kölcsönösen, stb., akkor miért ne, de fontos tudni, hogy mit "vettünk" a másik személyében és ne legyenek zsákba macskák!
Szexualitás szigorúan tiltott!!!!!! - sokak számára ez a legkevésbé érthető, és betartható. Csak akkor lépünk ebbe a fázisba, ha annak eljön az ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!