Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy elismert modell nőnek, ti járnátok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nővel még nincs köztünk semmi de tök jól elbeszélgettünk, meglepően intelligens volt, ahhoz képest hogy tényleg egy elismert modell szerintem megvolt a közös hang, viszont eléggé elgondolkoztam hogy adjak-e esélyt egy ilyen nőnek ugyanis általában ezek a nők soha nincsenek otthon, most is egy hét múlva megy három hétre Párizsba dolgozni, valamint rengeteg hódolója lehet egy ilyen nőnek, nem biztos hogy megéri, úgy érzem egy ilyen nőnek nagyon nehéz az élete nem átlagos férfi való hozzájukaug. 24. 11:31
11/14 anonim válasza:
10-es:
9. vagyok
Ez alatt azt értem, hogy ugyanúgy górcső alá veszem azokat a külső jegyeket, amik utalnak a személyiségére és ugyanúgy monitorozom, hogy mindjobban megismerjem a jellemét
12/14 anonim válasza:
Dehogy adnék neki, nehéz komoly kapcsolatot kialakítani.
13/14 anonim válasza:
Itt nem te adod az esélyt, hanem a nő. Ő viszont nem fog.
14/14 anonim válasza:
Komolytalan ez így... ha komolytalan kapcsolatra vágynék, akkor jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!