Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van amit ti is elismertek azok közül, amit az incelek állítanak?

Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 11:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha van, akkor mi az?
2019. aug. 28. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Azt állítják, hogy sosem lesz sikerük a pár találásban, mert a nōk jobb férfiakra buknak. Ezt elismerem.. viszont nem állítom, hogy ez olyasvalami, amin változtatni kellene.
2019. aug. 28. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

2. Most már azt is állítják, hogy a nők kutyákkal dugatják magukat. :D amúgy ja, nem való nekik párkapcsolat, csak hát ennyiben ki is fullad, hiteltelenek, mert közben folyamatosan a nőkön agyalnak.

Még amiben egyetértek, hogy egy waifu nem csalja meg őket soha, bár sokan azt is elutasítják.

2019. aug. 28. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem
2019. aug. 28. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Olyan mély gyűlölettel beszélnek a nőkről, hogy bevallom sokszor nincs kedvem reagálni sem rá.
2019. aug. 28. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, hogy ez "incelség"-e, da olvastam egy olyan állítást, hogy a nők olyan férfiakra buknak, akik valamilyen pozitív tulajdonsággal kitűnnek a többiek közül. Ez igaz. Viszont az a baj, hogy ez a mondat után leragadnak a pénz, testalkat, munkahelyi pozíció szentháromságnál. Pedig nekem pl. ezeknél sokkal fontosabb tulajdonságok számítanak, amitől az adott férfi az én szememben különleges lesz.
2019. aug. 28. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint a legtöbb extrém ideológia, van a valóságban gyökere, de a következtetéseket meg megoldásokat elviszik az abszurd végletekig.

A nők jobban szeretik a sikeres férfiakat? Igen.

Sikertelen férfiak nehezebben fognak hódítani? Igen.

A szex fontos az embereknek? Igen.

Incel orvoslat: Vegyék el a nők emberi jogait és kényszerítsék őket kötelező állami dugószolgálatba, hogy minden pali farka nedves maradjon.

Ezt le tudod vinni mondjuk a radikális feministák elveire is.

A nők fizikailag gyengébbek a férfiaknál? Igen.

A legtöbb erőszak elkövető férfi? Igen.

A nemi erőszak egy komoly probléma? Igen.

Radfem következtetés : Minden férfi ketyegő nemi erőszak bomba, akit úgy is kell kezelni.

2019. aug. 28. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elismerem, hogy nekik valószínűleg tényleg nehezebb ilyen-olyan okból ismerkedni, és ez sokszor valóban valami piti, felszínes dolog lehet. Azt viszont nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ez egy veleszületett tulajdonság lenne, amin nem tudnak változtatni, és ami csak és kizárólag a nők kegyetlenségén és a társadalmon vagy bármi független külső tényezőn múlna.
2019. aug. 28. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A véleményalkotásuk, következtetésük módja annyira elnagyolt, objektivitásra törekvésnek a legkisebb jele nélkül, hogy már eleve kizárja, hogy bármilyen szinten komolyan vehetőnek tekintsem őket. A másik meg, hogy ha valaki arra a végkövetkeztetésre jut, hogy bármilyen társadalmi csoportot teljesen jogfosztottá kellene tenni, rabszolgasorba taszítani, azzal végképp semmiben nem fogok tudni egyetérteni, mert én nem olyan társadalomban akarok élni, mint amilyenben ők.
2019. aug. 28. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!