Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » MGTOW vagy incel felfogás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MGTOW vagy incel felfogás, életforma a jobb, elismertebb és miért?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 10:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%

Ez egy 10 \ 6 os szintű incel entitàs

Honnan tudod , hogy nem vagy incel? Fingod nincs róla mi az az LMGTFO

2021. nov. 22. 10:35
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Nézd az incel nem önként incel, benne is van a nevében, hogy Involuntary tehát nem önként választja a MGTOW-k meg olyan férfiak, akik ÖNKÉNT döntenek úgy, hogy nem akarnak párkapcsolatot a mostani párkapcsolati piacon, mert túl nagyok az elvárások, amiknek meg kellene felelniük.

Tehát az egyik kényszer szülte állapot, a másik önként választott, nagyon sok MGTOW nem is tudja, hogy ő MGTOW, csak azt tudja, hogy nem akar kapcsolatot, mert túl nehéz azt kiépíteni, meg fenntartani, nem? Tehát nyilván a MGTOW a jobb és elismertebb, mert az önkéntes.

2021. nov. 22. 10:48
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
#2: Kipróbálom. Mellesleg a vadas mártásba is kell egy kicsi karamelizált cukor és citrom vagy narancs héj.
2021. nov. 22. 10:55
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából egyetértek a hármassal a kérdés szerintem az, hogy most akkor ha én sikertelen vagyok a nőknél és úgy döntök, hogy nem akarok kapcsolatot, akkor most incelből MGTOW leszek vagy, hogy van ez?
2021. nov. 22. 11:01
 5/21 anonim ***** válasza:

5! Ezen én is szoktam gondolkodni!

Tehát van-e olyan, hogy "kényszer" MGTOW?

Mi a különbség a blackpill -az úgysem lesz soha barátnőm- meg a MGTOW-ság közt akkor?

2021. nov. 22. 11:03
 6/21 anonim ***** válasza:
55%
Jobb, elimserted? Egyik sem jó és nem is elimsert. Innen szép nyerni...
2021. nov. 22. 11:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
8! Vitatnám, a MGTOW-ság elismert, mindig vannak olyan férfiak és nők, akik nem akarnak kapcsolatot valami miatt. Ha férfi vagy és nem akarsz és ennek oka, hogy túl nehéznek érzed a dolgot, akkor vagy MGTOW.
2021. nov. 22. 11:14
 8/21 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes kérdés

Én ugye nem vagyok szűz, csak sikertelen, de igényes is.

Mivel sokszor utasítottam vissza én a nőt, ezért nem egészen érzem önkéntelennek a helyzetemet, ezért szeretek MGTOW-ként hivatkozni magamra. De nem tudom mennyire helyes ez igazából, hiszen konkrét lehetőségem sem volt soha a párkapcsolatra, de incelnek sem érzem magamat, még ha csakis protik révén is dugtam eddigi életemben

2021. nov. 22. 11:27
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem akarok a rendbontó lenni a témában, de nem nevetséges kicsit mind a kettő?

Konkrétan identitást találni ilyen dolgokban, az olyan, mintha fogyatékos kártyát tetoválnál a homlokodra, amikor nincs is semmi bajod. Ezek csak állapotok, időszakos valamik, nem szabadna egy meghatározó elemének lenni annak, ahogy a saját mivoltodat meghatározod.

Mindezt mondom úgy, hogy tudatosan nem vagyok hajlandó párkapcsolatban élni, de csak azért, mert nincs kedvem. Nem próbálom azt mondani, hogy ez egy világnézet, és verem a mellem, hogy én ennek a szektának a tagja vagyok :D

2021. nov. 22. 12:48
 10/21 anonim ***** válasza:
37%
Minden incel dögöljön meg!
2021. nov. 22. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!