Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek érveit várom, hogy miért érné meg feladni az agglegény életformát?
Mindent tudok, amit egy nő. Bevásárolok, főzök, mosok, takarítok, postára megyek, ügyeimet intézem. Férfi dolgok alap, mint mosdó szifon kitakarítása, polc felfúrása, kisebb szerelési munkák ld. bicikli, háztartási cuccok stb.
Istenien tudom verni a brét, a két kezem és más segédeszközöm nem csal meg. Tudok spórolni is, nem kell 25 fokra fűtenem télen a lakást, mert szarrá akar fagyni mindegyik 22 fok alatt. Akkor és azt csinálok, amit és ahogy akarok.
Nincs hiszti, cirkusz, irányítás kontroll, időbeosztás általuk.
Mégis miért lenne jobb nővel, mint nélküle?
3 párkapcsolattal a hátam mögött kérdezem a becses társaságot.
Kor, nem.
Van ez a tévképzetük, hogy aki őket kritizálja, az csak is incel lehet (ergo irigy). Aztán valahogy a valóságban pont fordítva van, minél több tapasztalata van valakinek a nőkkel, annál jobban ki van ábrándulva.
30f
Én is csak jöttem kommenteket olvasni, de gyakorlatilag megválaszoltad magadnak a kérdést
F
Úgy látom ők sem tudják, ezért kisegíteném őket pasiként, és leírnám miért jó velük:
- Nagyon okosak (ők jobban tudják hogy milyen a nőkkel ismerkedni, pedig nem is ők ismerkednek velük)
- Mindig nagyon segítőkészek (soha nem restek elküldeni pszichológushoz)
- A jövőbe látnak (már pár komment alapján tudják, hogy kinek nem lesz nője soha)
- Megvédenek téged (mesterien tudják kiforgatni mások szavait)
- Szexelnek veled (ha éppen nincsenek megsértődve valami banális dolgon)
- Nincsenek nagy igényeik (de azért légyszi legyél 20 centivel magasabb mint ő, mert van egy 10 centis magassarkúja)
- Mindig lojálisak hozzád (a legjobb fiú barátjával csak azért posztol ki képeket Facebookra, mert olyan cuki amikor féltékeny vagy... vagy nem? 🤔)
- Ha tiszta szívből szereted őt, nem fog kidobni, hanem megbecsül, mert ő is tudja, hogy párt találni manapság nem könnyű (na jó, ezt már én se gondoltam komolyan... mész a barátzónába, haver)
Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak a nőkkel. De valószínűleg nem minden nő egyforma. Őszintén én sem sok nő ismerősömet tudnám elképzelni társam ként (persze ha férfi lennék) Sajnos ez egy ilyen világ 🙍
Leszögezném, hogy nem feltétlenül kell feladni mindenkinek az agglegény életét! Ha csak ezekre kellene neked egy nő, akkor valóban maradj is egyedül, tökéletesen megoldasz mindent. Úgyis befulladna a kapcsolat.
Nehéz a helyzeten, mert elég régi módi nevelést kaptam, ezért nem igen rokonszenves számomra az, ahogy sok nő él mostanában... De elmondom, hogy én mire törekszem a kapcsolatomban. Hiszek abban, hogy a nő a csalàdi tűzhely őrzöje, a család összetartója. Maximális rajongàssal szeretem a pàromat, felnézek rà, értékelem, imádom, hogy igazi férfi és mindent megcsinál itthon 💪 Lesem minden kívànsàgàt, olyan harmónia van köztünk, hogy tényleg sokszor befejezzük egymás mondatait. A legfontosabb ember nekem a világon! Eszembe nem jutna megcsalni, még a gondolat is méltatlan lenne a kapcsolatunkhoz. (Előző kapcsolatomban másként volt, "ki mint vet...") A kapcsolatunk barátság, haversàg, szerelem. Minden egyben! Abszolút spórolós vagyok, dolgozni nagyon szeretek, szexualitàsra nagy igényem van.
Munkàból hazaérve mindketten úgy érezzük, hogy amint becsukjuk a bejàrati autónkat, minden rendben van, hiszen itt vagyunk egymásnak. A kapcsolatunkat a nehéz élethelyzetek egyre erősebbé tették, és remélhetőleg még teszik is. Természetesen vannak veszekedéseink, anélkül unalmas lenne az élet 😉 de a nagy dolgokban 100%-os az egyetértés. És ebben az a legfurcsább, hogy a pàromnak volt egy felesége... Egy rémàlom
*Egy rêmàlom volt a nő! És nem tudom megérteni, hogy egy ilyen csodálatos pasit, hogy lehetett nem megbecsülni... De hálás vagyok neki!!! 🙏🙏 Tehát a pàromnak is rémes tapasztalata volt, nekem sem volt rózsàs, és mégis adtunk egy esélyt és jól tettük! Ő az igazi FÉRFI 40 , én a NŐ 29
És nem tudnànk úgy megbecsülni egymást, ha nem lett volna előtte rossz tapasztalatunk!!!
Ne zárd be magad, egy ajtót mindig tessék résnyire nyitva hagyni 😉
Könyörgöm sose add fel az egyedüllétet. Nem kell, hogy mindenki párkapcsolatot hajszoljon, és az olyan emberek, mint te, nyugodtan ragaszkodhatnak az agglegénységhez.
Jó úton haladsz, csak így tovább.
Te ilyen magadnak való vagy, alkalmazkodásra képtelen, párkapcsolatra alkalmatlan. Nem is csoda ha nem kellenél senkinek, de ha neked ez így jó, azt is teljesen megértem.
Én azért maradok annál hogy inkább alkalmazkodunk együtt a párommal, mert az ahogy puszit ad, megcsókol, mellettem van, támogat, szerelmesek vagyunk, ez olyan plusszt ad az életemhez az egyedülléthez képest, hogy nem cserélném semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!