Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért marad valaki vénlány, vagy agglegény?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 19:51
3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy impotens vagy! Az orvosok nem tudnak segíteni?
2019. okt. 2. 19:53
4/13 anonim válasza:
Mert mindenki önmegvalósít, ráadásul az internet térhódítása miatt nem beszélgetnek, barátkoznak az emberek. Ez persze csak egy ok a százból.
5/13 A kérdező kommentje:
Ez az önmegvalósítás dolog ez csak kifogás...szerintem... Nem igazi ok...
2019. okt. 2. 19:55
6/13 anonim válasza:
A férfiak 80%-a a kutyának nem kell, ha idő ha fiatal, ha gazdag ha sportos, a nők 80%-a meg addig válogat, még egyedül marad, s 35felett 2 gyerekkel különböző apától kinek kellene? A fiatalok (férfi top20%, nők 80%) kiéli magát 30ig, aztán jön a lejtő, mert ott már nem annyira kelendőek, az igényekből meg nem adunk le. Majd jön jobb szebb, különben is "nekem jár". Aztán eljön az 50, akkor meg már inkább egyedül... (gondolom én)
7/13 anonim válasza:
Szerintem azért mert valahogy nem veszik észre hogy múlik az idő. Halogatják a témát és mire észbe kapnak már késő.
8/13 anonim válasza:
Sikertelenség az élet minden területén+frusztráció.
9/13 anonim válasza:
Én férfiként vagyok baromi válogatós. Van hogy évekig nincs olyan lány a láthatáron, akivel komolyat akarnék. Aztán ha egyszer mégis találok valakit, az meg pont nem viszonozza. Szívás. Hát amúgy mindenki jobbat akar gondolom, vagy legalább bízik benne, hogy egyszer majd összejön valami idealizált dolog. Képtelen vagyok olyan nővel együtt lenni, akit nem szeretek tiszta szívből, lehetőség lenne bőven, de nekem ehhez nincs gyomrom. Nem nagyképűségből, de elég jó partinak tartom magam, ettől függetlenül nálam klasszisokkal szarabb palik simán megtalálják a párjukat. Szóval elsősorban az számít, h kinek mekkorák az igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!