Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek érveit várom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek érveit várom, hogy miért érné meg feladni az agglegény életformát?

Figyelt kérdés

Mindent tudok, amit egy nő. Bevásárolok, főzök, mosok, takarítok, postára megyek, ügyeimet intézem. Férfi dolgok alap, mint mosdó szifon kitakarítása, polc felfúrása, kisebb szerelési munkák ld. bicikli, háztartási cuccok stb.

Istenien tudom verni a brét, a két kezem és más segédeszközöm nem csal meg. Tudok spórolni is, nem kell 25 fokra fűtenem télen a lakást, mert szarrá akar fagyni mindegyik 22 fok alatt. Akkor és azt csinálok, amit és ahogy akarok.

Nincs hiszti, cirkusz, irányítás kontroll, időbeosztás általuk.

Mégis miért lenne jobb nővel, mint nélküle?

3 párkapcsolattal a hátam mögött kérdezem a becses társaságot.

Kor, nem.

2020. márc. 15. 01:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

"Úgy látom ők sem tudják"

Nem akarok gyerekeket. Ezt megbeszéltem magammal, ismerem magamat annyira, hogy tudom, az életem jobb gyerek nélkül, mint gyerekkel.

Ha ennek ellenére bemennék a gyerekvállalás kategóriába, hogy na szülők, győzzetek meg, miért legyen gyerekem, akkor mit hinnél? Mert én azt, hogy unatkozom és kötözködni akarok.

2020. márc. 15. 03:49
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Minek érvek, minek téged meggyőzni? Maradj egyedül, ha neked az jó.
2020. márc. 15. 03:52
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Ne add fel. Mit érdekel? 🐷
2020. márc. 15. 07:01
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Gyereket nem tudsz magadnak szülni. :))) De ha nem is akarsz,akkor minden oké.
2020. márc. 15. 07:07
 15/30 anonim ***** válasza:
72%

Hmmm ezt nőként én is megkérdezhetném. Hogy még is miért legyek kapcsolatba veletek,kedves férfiak?

Szexre bárkit felszedhetek,de amúgy meg tök sok nyűg van veletek is.

2020. márc. 15. 07:16
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Férfiként válaszolom: Mert oké, mindent tudsz, de a párkapcsolat nem valami verseny, hogy "bibí én ezt tudom, te meg aaazt". Ha neked jó a brét verdesni, egészségedre, én inkább bújnék oda valakihez, akiben nem csak a bréverőt látom, hanem szeretem is őt. Társat keresek, nem "segédeszközt". Itt egyébként meg is válaszoltad, miért nem való neked bármilyen tartós kapcsolat. A fűtés téma megintcsak egyénenként eltérő dolog. Én férfiként is szeretem, ha meleg van és nem vagyok spúr, hogy remegjek (szó szerint) párezer forint fűtésszámla miatt.
2020. márc. 15. 08:15
 17/30 anonim ***** válasza:
24%

A mai nők már tényleg iszonyúan el vannak torzulva. Nemrég ismerkedtem egy 40 éves nővel. 40 évesen ott tart, hogy nálánál 10-15 évvel fiatalabbakkal d..atja magát tinderről. Gyereke sosem volt. Én rendes, komoly kapcsolatot szerettem volna. A válasza, hogy ő valami állandót akar eggyüttélés nélkül. Ha véletlen teherbe esne ő tuti felnevelné a gyerekét egyedül. Napersze...

És én még azt hittem ebben a korosztályban találok normális nőt, ha már a huszasokban csalódtam.

A mai nők SEMMIT nem fognak tudni neked adni, a fejfájáson és a stresszen kívül. 30f

2020. márc. 15. 08:37
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
A nőknek is jobban megéri, ha szinglik maradnak.
2020. márc. 15. 08:59
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
Az életnek semmi értelme nincs azonkívül, hogy szaporodjunk. Ha meghalsz, akkor mi marad utánad? Egy vaskos bankszámla, lakás, anyagi javak? A fiad túlél és a tanításaid által a személyed egy része továbbél benne. Én mondjuk nem akarok gyereket, mert nem akarom megkockáztatni, hogy tróger lesz és az már fölös belefeccolt idő és energia. Túl nagy a rizikófaktor. Nem biztonságos befektetés. Most ezt gondolom, aztán lehet változik a véleményem. A döntéseimet a jelen pénzügyi helyzetem is meghatározza. Nyilván, ha már mindenem meglenne másképpen gondolnám. Vagyis elképzelhető.
2020. márc. 15. 09:16
 20/30 anonim ***** válasza:
72%

Figyelitek, válaszadók?

"Hölgyek érveit várom, hogy miért érné meg feladni az agglegény életformát?"

és

"Kor, nem."

Csak nekem tűnt fel az icipici ellentmondás?

Kedves Kérdező! A te érzelmi érettségi színvonaladon nincsenek megfelelő érvek. Maradj egyedül. Nem csak neked jobb, hogy te egyedüllétet választottad.

2020. márc. 15. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!