Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek érveit várom, hogy miért érné meg feladni az agglegény életformát?
Mindent tudok, amit egy nő. Bevásárolok, főzök, mosok, takarítok, postára megyek, ügyeimet intézem. Férfi dolgok alap, mint mosdó szifon kitakarítása, polc felfúrása, kisebb szerelési munkák ld. bicikli, háztartási cuccok stb.
Istenien tudom verni a brét, a két kezem és más segédeszközöm nem csal meg. Tudok spórolni is, nem kell 25 fokra fűtenem télen a lakást, mert szarrá akar fagyni mindegyik 22 fok alatt. Akkor és azt csinálok, amit és ahogy akarok.
Nincs hiszti, cirkusz, irányítás kontroll, időbeosztás általuk.
Mégis miért lenne jobb nővel, mint nélküle?
3 párkapcsolattal a hátam mögött kérdezem a becses társaságot.
Kor, nem.
"Úgy látom ők sem tudják"
Nem akarok gyerekeket. Ezt megbeszéltem magammal, ismerem magamat annyira, hogy tudom, az életem jobb gyerek nélkül, mint gyerekkel.
Ha ennek ellenére bemennék a gyerekvállalás kategóriába, hogy na szülők, győzzetek meg, miért legyen gyerekem, akkor mit hinnél? Mert én azt, hogy unatkozom és kötözködni akarok.
Hmmm ezt nőként én is megkérdezhetném. Hogy még is miért legyek kapcsolatba veletek,kedves férfiak?
Szexre bárkit felszedhetek,de amúgy meg tök sok nyűg van veletek is.
A mai nők már tényleg iszonyúan el vannak torzulva. Nemrég ismerkedtem egy 40 éves nővel. 40 évesen ott tart, hogy nálánál 10-15 évvel fiatalabbakkal d..atja magát tinderről. Gyereke sosem volt. Én rendes, komoly kapcsolatot szerettem volna. A válasza, hogy ő valami állandót akar eggyüttélés nélkül. Ha véletlen teherbe esne ő tuti felnevelné a gyerekét egyedül. Napersze...
És én még azt hittem ebben a korosztályban találok normális nőt, ha már a huszasokban csalódtam.
A mai nők SEMMIT nem fognak tudni neked adni, a fejfájáson és a stresszen kívül. 30f
Figyelitek, válaszadók?
"Hölgyek érveit várom, hogy miért érné meg feladni az agglegény életformát?"
és
"Kor, nem."
Csak nekem tűnt fel az icipici ellentmondás?
Kedves Kérdező! A te érzelmi érettségi színvonaladon nincsenek megfelelő érvek. Maradj egyedül. Nem csak neked jobb, hogy te egyedüllétet választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!