Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » MGTOW vagy incel felfogás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MGTOW vagy incel felfogás, életforma a jobb, elismertebb és miért?

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

A MGTOW egy hazugsag. Ugy csinalnak, hogy ok milyen jo pasik, hogy szinte rajuktorik a nok az ajtot, de ok mennek a sajat utjukon....

Perszepersze....

37F incel

2021. nov. 22. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyik sem jobb a másiknál..
2021. nov. 22. 14:14
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
37F incel, most az egyszer dobtam rád egy zöldet 😏 Én is ezt akartam írni.
2021. nov. 22. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:
A mgtow elismertebb. A férfi egó azt diktálja ugye, hogy ha nincs nőm az csakis azért lehet, mert én döntöttem így.
2021. nov. 22. 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Vagyis a MSTOW (Men Sent Their Own Way) a ferfiego nelkuli valtozat :)

37F incel

2021. nov. 22. 14:54
 16/21 anonim ***** válasza:

MGTOW ezt régen Agglegénynek hívták de nevezik még egy görög betűnek is.

Egyébként MGTOW-ék nem akarnak nőt.

Incel-éknek meg eleve nincsen. Na most ilyenből a nem akarok nyilván jobb mint a nincs senki de akarnék.

Szerintem am egyik sem elismert mind a 2 egyfajta szélsőség.

Am mind a 2 egy társadalmi kissebség, csak itt az Incel-ék szoktak sírni.

2021. nov. 22. 18:01
 17/21 anonim ***** válasza:
16: 30 alatt inkább társadalmi többségről van szó, csak az incelek többsége önmegtagadásban él. Vagy egyszerűen nem ismerik be, hogy ilyen problémájuk és ülnek egész nap a gép előtt, vagy az életük felét nők kergetésével töltik, amiből aztán ha összejön "valami", egyből házasodnak vele.
2021. nov. 22. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

"inkább társadalmi többségről van szó"

Én több száz emberrel találkoztam már még melegekkel is, de Incelel soha.

Bocs hogy tőlem tudod meg de a 30 vagy mondjuk 35 alattiak úgy 1%-a szűz.

Én spec 1 db videojáték függő srácot ismerek volt osztálytársam. Most 31 éves.

Most kinek is a hibája hogy soha nem lép ki a szobájából ? (Költői)

2021. nov. 22. 21:15
 19/21 anonim ***** válasza:

19

Én is így vagyok vele. Nagyon sok ismerősöm él boldog párkapcsolatban, olyat gyakorlatilag nem ismerek, aki 25 felett még szűz lenne.

Szerintem az incelek fejében van egy igen tág hézag a valóság, és aközött ahogyan ők a világot érzékelik.

Ezt nagyon boostolják meg nagyon azzal, hogy a neten összetömörülnek és igazolják egymás téves elméleteit a nőkről, párkapcsolatról meg úgy önmagában a világról.

23F

2021. nov. 22. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
11: figyi, amíg valaki napi szinten kényszeresen hajtogatja idegeneknek, hogy az állkapcsa miatt nem tud szexelni, addig nem röhejes azt állítania, hogy önként megy a saját útján, nő nélkül? :'D
2021. nov. 23. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!