Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám hasonló nem túl jól kinéző átlag alatti 0 kapcsolattal rendelkező nők 24-30 ig első sorban barátkoznátok/adnátok esélyt randira pl velem 160 cm 80 kg a fentikhez pluszban?
4 nőt
5- 29 vagyok kerekítsünk 30 szóval igen 40 felé de ha egy 40-es nővel hozna össze az élet az is jó ha minden klappol. Sportolok egyébként de nehezen megy ettől most tekintsünk el engem az érdekel hogy így ezzel az állapottal lenne vagy sem olyan aki elfogad szívesen ismerkedne. Ha változok azt csak magamért az már régen rossz ha egy nő csak ezért vagy csak azért lenne velem.
6-átlagos kereset átlagos bevétel de ha már akkor használtan egy 2-3M autót de inkább 2 meg tudok venni kis lemondással szóval mondhatni átlagos vagyok anyagilag átlagon aluli minden másban.
Mindenféle nő tetszik nem úgy vagyok vele ha ló nincs jó a szamár is nekem sok olyan nő tetszett aki másnak szamár vagy az sem. Nem ítélkezem csak le írom hogy pl kolléga barát bottal se nekem meg fő nyeremény és nem azért mert nincs másnál esély(jó mondjuk nála sem volt 😂).
Jó pár kommentben azzal jönnek a (csúnya vagyok) nők hogy csak alkesz csövesek közelednek és igénytelenek nos nem vagyok alkesz csöves. Igénytelen hát ...ugye túlsúlyos vagyok lenne mit javítani a fogaimon ami már kezelés alatt van.
Nincsenek nagy elvárásaim 150cm és 80-90 kg simán fő nyeremény vagy 160 cm 100-akár 120. Korban hát 25-40 idál 30 körül.
Jah egy van ami fontos én se legyek neki szamár.
Nem hibáztatom a nőket ha nem kellek nekem is van aki nem kellene soha pl Varga irén. Ha már ezerszer inkább lybbi huffer.
Nem hiszem hogy bárki írna keresne szóval a sikersztorik érdekelnének csak van lennie kell hinnem kell.
Jah és a barátság az nem ördögtől való hozzám hasonlóval még barátkozni sem ?
Kérdező őszinte vagy, reálisan felmérted a helyzetet, ez nagy dolog. Sokan nem látják be.
Biztosan találsz valakid mert még a humorod is jó.
Nem veszett ügy!
Elmúlik a nagy forróság, az emberek jobban fognak vágyni a társra, hogy legyen kihez bújni.
A 6-os voltam, az anyagias 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!