Hasonló stílusú emberek azért barátkoznak, mert hasonló a stílusuk vagy hatnak egymásra, és azért lesz azonos a stílusuk?
Igaz, lányok közt figyeltem meg, de létező jelenség.
Én és a 2 legjobb barátnőm csinos, igényes lányok/nők vagyunk, de inkább a természetesség hívei. Visszafogottabban, de nőiesen öltözünk.
Van egy munkatársnőm, aki tök aranyos, de munkahelyen kívül nem beszélgetünk. Ő tipikus plasztik csaj (nekem nincs gondom azzal, ha valaki az.) Facen a képein látom, hogy a lány banda, akikkel lóg, mind feltöltött ajkúak, hasonló stílusúak. Ez tipikus instagram modell stílus.
Akkor a tesóm rocker csaj, igaz, neki a zenei ízlés is közrejátszik, de rocker lányokkal/fiúkkal barátkozik, az öltözködési stílusuk is ugyanaz.
Régen a sulimban volt 3 lány, akik nagyon jóban voltak, ők ilyen tipikus tomboy stílussal voltak megáldva.
Csak én figyeltem meg hogy gyakran a hasonló stílusú (külsőre gondoltam) emberek barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!