Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hasonló stílusú emberek azért...

Hasonló stílusú emberek azért barátkoznak, mert hasonló a stílusuk vagy hatnak egymásra, és azért lesz azonos a stílusuk?

Figyelt kérdés

Igaz, lányok közt figyeltem meg, de létező jelenség.

Én és a 2 legjobb barátnőm csinos, igényes lányok/nők vagyunk, de inkább a természetesség hívei. Visszafogottabban, de nőiesen öltözünk.

Van egy munkatársnőm, aki tök aranyos, de munkahelyen kívül nem beszélgetünk. Ő tipikus plasztik csaj (nekem nincs gondom azzal, ha valaki az.) Facen a képein látom, hogy a lány banda, akikkel lóg, mind feltöltött ajkúak, hasonló stílusúak. Ez tipikus instagram modell stílus.

Akkor a tesóm rocker csaj, igaz, neki a zenei ízlés is közrejátszik, de rocker lányokkal/fiúkkal barátkozik, az öltözködési stílusuk is ugyanaz.

Régen a sulimban volt 3 lány, akik nagyon jóban voltak, ők ilyen tipikus tomboy stílussal voltak megáldva.

Csak én figyeltem meg hogy gyakran a hasonló stílusú (külsőre gondoltam) emberek barátok?

ápr. 2. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő lehetséges, bár szerintem általában a hasonló a hasonlóval eset áll fenn. Ha egyezik a stílusotok akkor valószínűleg hasonló olyan közegben mozogtok, hasonlóan éltek meg és reagáltok le helyzeteket, ezáltal jobban tudtok kapcsolódni.
ápr. 2. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
mert megértik 1mást,szimpik 1másnak, jól kijönnek. Kedvükre való egymásnak a másik kisugárzása.
ápr. 2. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, is-is. A legjobb barátnőm (sajnos, pár éve meghalt) külsőre és öltözködési stílusra más volt, de az értékrendünk, érdeklődési körünk megegyezett. Másik barátnőmmel mindkét dolog nagyon hasonló.
ápr. 2. 18:32
 4/4 Metionin ***** válasza:
100%
Mindkettő, tiniknél általában hasonulnak is egymáshoz, felnőtteknél meg inkább a hasonlóak verődnek össze.
ápr. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!