Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiak, incelek, ti adnátok egy ilyen nőnek
esélyt?
Azt mondják, élénk a fantáziám, de ez még engem is leköröz...
aug. 20. 12:38
2/15 A kérdező kommentje:
Jó kis kamukérdés, lapozhatunk :D
aug. 20. 12:40
4/15 A kérdező kommentje:
3. És mivel lenne kamu tényleg nem értem egyébként Krisztinek hívják ezt a lányt és ő ezt mondta nekem lehet hogy hazudik azt nem tudom...
Az a durva, hogy magam is azt látom, tapasztalom, hogy nőként csak akkor van esély egy elfogadható külsejű, normális férfira rendes karrierrel, akivel lehet tervezni, ha minimum 10/8-as külsejű vagy. Azalatt gyakorlatilag csak a selejt jut. Hiába nem vagy ronda, kövér, igénytelen, ha nem ütöd meg a 8/10-et vagy nincs milliomos vagyonod, hogy legalább az aranyásó férfiakat bevonzd, akkor vagy beéred a selejttel, vagy maradsz a macskáknál.
Ezt azért mondom, mert én megütöm a 8/10-et és engem folyamatosan körbezsonganak a férfiak, fent se vagyok társkeresőn, mégis mindig hajt rám valami jó pasi (munkahelyről, buliról, fogászatról, bárhol betalálnak), ellenben a hasonlóan vékony, csinos, de átlagosabb arcú barátnőimnek már csak a 10/2-es pasik vagy a magány jut.
aug. 20. 12:45
6/15 A kérdező kommentje:
Jó lehet olyan személyisége van amiért elmenekül minden férfi tőle, nem tudom én nem így ismertem meg szerintem nagyon kedves aranyos lány
#6 az én barátnőim is nagyon kedves aranyosak, ezért sem értem, hogy évek óta miért nem találnak senkit. Csak a jóval szintjük alatti pasik jelentkeznek. Egyébként a környezetemben a nők 90%-a kénytelen bőven a szintje alatt választani.
aug. 20. 12:57
#5 Én ezt most minden 8/10 alatti nő nevében köszönöm! Végre valaki leírta a kőkemény valóságot, hadd lássák az itteni (sikertelen) férfiak és azok a nők is, akik egy rosszabb adottságú nőtársukat, egy nem jó kapcsolatban élőt, egy egyedülálló anyát vagy bárki kicsit is rosszabb helyzetűt biztatnak, hogy ha nem is pillanatok alatt, de simán lehet találni jó férfit. Nem. Szinte lehetetlen. Valamilyen szempontból erősen problémásat/selejtet lehet vagy tényleg jöhetnek az állatkák.
aug. 20. 13:00
#8 bizony. Én se véletlen invesztáltam már legalább 2 milliót a külsőmbe. Ez az egyetlen módja, hogy nőként ne legyél láthatatlan az elfogadható férfiak számára. Sajnos ilyen szinten felszínesek, semmi más nem számít nekik, csak. A. Külsőd. Vagy választhatsz szinten alul is csóró, pocakos, ráncos, mentális/lelki problémás pasikat is, de ennél tényleg jobbak a cicák :D
aug. 20. 13:05
Az a baj, hogy en kb. csak ilyen tipusu noknel probalkoztam. Max. a baratzonaig jutottam.
40F incel
aug. 20. 13:32
További kérdések: