Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a külsőség, ami miatt nem jönnétek össze valakivel?
Alacsony, magas, sovány, sebhely, anyajegy, pattanás, szőr, stb.
Illetve lenne olyan eshetőség, személyiség pl, ahol ezeket/valamit elnéznétek?
Impotencia, láncdohányos életmódtól elszürkült bőr.
Sok férfi van, akik hiába ápoltak és mások szerint helyesek, nem az én ideáljaim, de attól még nem degradálnám őket a sárga földig.
A vonzódás egy kémiai tulajdonság, és nem azon múlik, hogy kinek milyen színű a szeme, vagy van rajta néhány plusz kiló (nem a kóros elhízás).
Nem jönnék össze túl magas férfival sem, akármilyen helyes. Randiztam 190 centis sráccal, és úgy mutattunk egymás mellett, mint két bolond.
Inkább a 176-185 centi a nyerő nálam. Közelebb érzem magamhoz, nincsenek nagy távolságok beszélgetés és “egyebek” között.
Ha már középmagas férfiak, nem jön be a túl maszkulin vonal, inkább a lányos fiúkat szeretem. A feminin vonásokat és személyiséget tartom igazán vonzónak egy pasin. …Igen, amúgy biszex vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!