Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még incel maradtam?

Figyelt kérdés
Eddig szinte barátnőm sem volt minden nő visszautasított... viszont tegnap randiztam egy nővel viszont nagyon el voltam hízva, 172 cmhez ilyen 110 kg társult... én nekem is van egy kis poci de nem vagyok elhízva... inkább átlagos vagyok..és hát elutasított pedig ő akart volna többet
szept. 2. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem az incel szó jelentését pontosítani kellene és olyan személyre utalni vele aki akarata ellenére folytat cölibátust mert mindenki visszautasítja őt aki neki tetszik és akire fel tud izgulni.
szept. 8. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Éppen ez az amúgy, hogy nem utasítja őket vissza mindenki, mert millióból egy talán egy egyéjszakásban benne lenne, csak az meg nekik nem tetszik. Irreálisan magas elvárásaid vannak.

szept. 8. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
9, Jason Momoa, egy híres színész, 193 cm, te pedig egy teljesen átlagos nő vagy. Bszódj meg! Egy teljesen átlagos pasi egy teljesen átlagos nővel próbál ismerkedni, és a nő 99%-ban elhajtja.
okt. 6. 00:56
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
#13 Ja, csak az incel nem azt jelenti, hogy nem a te igényszintednek megfelelő nőknek jössz be, hanem azt, hogy nem áll le veled szó szerint senki. Ha sírni meg önsajnáltatni kell, akkor nagyon kényelmes hajlítgatni a saját szókészletetekben szereplő fogalmakat, tudom.
okt. 6. 12:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!