Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől még incel maradtam?
Figyelt kérdés
Eddig szinte barátnőm sem volt minden nő visszautasított... viszont tegnap randiztam egy nővel viszont nagyon el voltam hízva, 172 cmhez ilyen 110 kg társult... én nekem is van egy kis poci de nem vagyok elhízva... inkább átlagos vagyok..és hát elutasított pedig ő akart volna többetszept. 2. 16:54
1/14 A kérdező kommentje:
# volt....
szept. 2. 16:55
2/14 A kérdező kommentje:
# elutasítottam
szept. 2. 16:55
3/14 anonim válasza:
Nézz utána a szó jelentésének. Ha szeretnél nővel lenni, de eddig nem jött össze, akkor igen, incel vagy. Ha összejössz, onnantól nem vagy incel. Ez nem a végstádium, lehet átmeneti állapot is. Ha teszel érte, nem maradsz az.
4/14 A kérdező kommentje:
4. de élőben is akart meglepő módon... furi volt....volt randi ezt mondom
szept. 2. 17:00
5/14 anonim válasza:
#3 nem az a lényeg, hogy össze jön e. Az incel azt jelenti, hogy nem önként vállaltan nincs nője. És innentől ez a kérdező saját döntése.
6/14 anonim válasza:
ha ezt állítod magadról alapból kretén vagy...magatokat járatjátok le ezzel az incelezéssel.
hál égnek csak itt hallok erről.
7/14 anonim válasza:
Az incel kifejezés azért pontatlan, mert valójában csak nagyon kevés az igazi incel.
Ugye a szó azt jelenti, hogy önkéntelen cölibátus, ami már eleve meg is bukik annál a pontnál, hogy a legtöbb incel nem is mindenkinél próbálkozik, csak a neki tetszőknél. Ha meg valaki nála érdeklődik ismerkedési célzattal, akkor egy döntési lehetősége van. Ebből következésképpen egyes önkéntelen cölibátusokat át kéne nevezni önkényes cölibátusokra.
A valódi incelek meg azok, akik mindenkinél próbálkoznak, de sikertelenül és náluk se próbálkozik senki. Ergo nem az ő saját ízlésükből adódik a kapcsolati státuszuk.
8/14 anonim válasza:
Isten ments hogy az inceleket védjem de mégis hogy ismerkedjen olyannal akire nem állna fel a farka soha az életben?
9/14 anonim válasza:
Nem, nem vagy incel. Vagy ha igen, akkor én is az vagyok nőként, ha nem akar velem összejönni Jason Momoa, mikor nekem ő kéne.
10/14 anonim válasza:
8 az a része okés, csak akkor a nőtől se várja el, hogy márpedig feküdjön alá (legtöbbnek csak a szex kell), miközben kicsit sem találja vonzónak, esetleg még undorodik is tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!