Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nagyon jól néz ki akkor a nők tényleg elnézik neki a randin ha esetleg elől hiányosak vagy rosszak a fogai?
Figyelt kérdés
szept. 1. 12:20
11/19 anonim válasza:
Nem a fogát nézem először
Hanem dudorodik e valami a nadrágjában
Imádom a hétvégi bevásárlós laza melegítő nacis férfiakat 😋
12/19 anonim válasza:
Manapság nagyon fontos az ápolt fog
13/19 anonim válasza:
Egy hófehér, szabályos, ápolt fogsorral a konkurenciád 80%-át magad mögé utasítod, annyira sok az igénytelen gusztustalan fogazatú férfi a társkeresőkön, hogy siralmas. Én azok közé tartozok, akik ezt nézik meg először. Őszintén...még a magassággal is engedékenyebb vagyok, ha a fogazat rendben van. A kopaszodást és a túlsúlyt is kisebb problémának tekintem...ennyire fontos!
Könyörgöm, gondolj már bele, kinek van kedve csókolózni egy ilyennel!?
15/19 anonim válasza:
Dolgoztam egy kőművesbrigádban régen ahol mindhárom kora 50-es kollégámnak összesen két-két foga volt a szájuk szélében. Amikor röhögtek valami szar poénon én azon röhögtem ahogy kinéznek ezzel a fogazattal. Mindnek volt felesége érdekes módon.
16/19 anonim válasza:
15, mindnek volt felesége...na de milyenek! ez a nem mindegy.
17/19 anonim válasza:
#15 a feleségek se büszkélkedhettek sok foggal
19/19 anonim válasza:
Fog nélkül alapból nem nézhet ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!