Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők a vágyott férfit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a vágyott férfit nem azért nem találják, mert olyan "ALL-IN-ONE"-férfi lényegében nincs?

Figyelt kérdés

Valószínűleg nem lehet egyszerre:

-gazdagnak

-sikeresnek

-vonzónak

-jó embernek

-jó társnak

-jó apának

-jó barátnak

-hűségesnek

-érdekes személyiségnek

-jó társaságnak

...

stb.-nek lenni?

Néhány dolog meg lehet egyszerre de mind nem.

aug. 31. 17:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
45%
Soha senki nem jó nekik csak megtűrik az éppen aktuálist ameddig nem lesz jobb.
aug. 31. 17:19
 2/31 anonim ***** válasza:
62%

A legtöbb nő nem vágyik ilyenre, az pedig nem nagy elvárás, hogy valaki ne legyen egy nyafogó incel.

Te talán nem olyan társra vágynál akivel anyagilag egy szinten vagy és jó társad, nem egy olyan ember akit esetleg megvetsz vagy mit tudom én például alkoholista? Ilyennek alapítanál családot?

Meg a férfiak java mire vágyik?

-legyen ott a nő mindig

-vállaljon be mindent neki

-érintetlen legyen a puncija

-ne kelljen meghívni semmire

-főzzön, mosson, takarítson

-ne nézzen rá soha másik pasira

-szolgáljon ki

Érted a problémát?

aug. 31. 17:28
 3/31 A kérdező kommentje:

# 2

de csodálkozom hogy nem találnak olyat aki velük anyagilag egy szinten van.

Ezek a sikeres nők nyilván jártak egyetemre, eleve az oda járó férfiak kikerülve a munka világába, mérnökök, infósok, közgazdászok stb. azért valószínűleg nem zsíros kenyéren élnek.

Ott vannak tömegesen a megfelelő férfiak. Akkor miről beszélünk?

aug. 31. 17:33
 4/31 anonim ***** válasza:
45%

A nők magas pasit akarnak.

Minden egyéb másodlagos a többségüknek...

aug. 31. 17:33
 5/31 anonim ***** válasza:
13%
Épp hallom, hogy még egy olyan jelenség, mint Laár András is elköltözhet otthonról. Állítólag válásról is szó van:) Pedig ő tényleg alli in one-nak számít.
aug. 31. 17:38
 6/31 anonim ***** válasza:
41%

De igen, van ilyen férfi.

Csak az a kérdés, kinek mi számít gazdagnak, ebben egyénenként eltérő a határ.

Azért a nők többsége nem csak medencés luxusvillával rendelkező férfival hajlandó csak összeállni, a legtöbbnek elég ha, ha van egy épkézláb fizetése, valamint ha nem őt akarja lehúzni.

A másik dolog az, hogy ha van is olyan férfi, aki ezeket hozza, annak is lesznek hibái, sérülései.

aug. 31. 17:48
 7/31 anonim ***** válasza:
39%

Igen magas férfit akarok, mert én is magas vagyok. A 4-nek ebben igaza van. Meg legyen kocsija és lakjon külön a szüleitől. Néha hagyjon inni alkoholt.

Cserébe:sex, főzök, mosok, takarítok, nem idegesítem.

aug. 31. 17:51
 8/31 anonim ***** válasza:
31%

Na, nekem van épkézláb fizetzésem és lehúzni sem akarom a nőket.

Mégis utálnak a nők, mert nem nőttem elég magasra.

Szrnak ezek bármilyen emberi vagy anyagi értékre csak legyen magas a pasi mert az jajdejó!

aug. 31. 17:52
 9/31 anonim ***** válasza:
32%

A "vonzóság" annyira relatív. Teljesen más, melyik nőnek mi jön be. Jó ember legyen, igen, ne egy bunkó paraszt! A siker sem feltétel, legyen önbizalma, szeresse magát, ne legyen frusztrált. Tudjunk megélni, nem kell a kőgazdagság. Amink van, teremtsük meg együtt, közös célokat közös munkával. Az apaság úgyis később derül ki. Jó társ, jó barát pedig ALAP.

Egy nő

aug. 31. 17:56
 10/31 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy már leszrom.

Többet vesztenek a felszínes, ostoba pcsák a magas pasik hajkurászásával.

aug. 31. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!