Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a vágyott férfit nem azért nem találják, mert olyan "ALL-IN-ONE"-férfi lényegében nincs?
Valószínűleg nem lehet egyszerre:
-gazdagnak
-sikeresnek
-vonzónak
-jó embernek
-jó társnak
-jó apának
-jó barátnak
-hűségesnek
-érdekes személyiségnek
-jó társaságnak
...
stb.-nek lenni?
Néhány dolog meg lehet egyszerre de mind nem.
#10 Szégyent hozol a férfi nemre a kommentjeiddel.
Orvoshoz kellene fordulnod mert nálad valami nagyon nincs rendben.
Nem szégyen pszichológustól segítséget kérni.
12#
Lenéznek és leszólnak a nők egy olyan tulajdonság miatt amiről nem tehetek, aztán még én menjek orvoshoz?
Vagy fogadjam el mosolyogva, hogy a nők 99%-a szerint egy selejt pasi vagyok mert nem nőttem elég magasra?
HÁt B+ te is!
11#
A magasságom miatt szoktak csesztetni, még olyan nők is teszik a megjegyzéseket, akiktől nem akarok semmit.
Szóval a nőktől én jót hiába remélek, lenéznek és utálnak, ez van.
#10: "Többet vesztenek a felszínes, ostoba pcsák a magas pasik hajkurászásával."
Igazi főnyeremény vagy. :/ Ja, nem.
Sok hasonló alacsony pasi van és nem sajnáltatják magukat.
Az én szomszédom is ekkora, mindig vidám és mindig mosolyog rám ha találkozunk.
Rendszeresen csinál magának programokat, tök jól elvan.
A kocsiját csinosíthgatja rendszeresen, szóval nagyon aranyosnak tűnik.
Barátnője is volt, és nem egy csúnya lány volt.
Nekem 4 komoly kapcsolatom volt. Egyik pasim sem hasonlitott a masikra.
170-185 kozott voltak tomegre volt gebe tipus es kisse aorhasu is. Barna szoke voros, kek barna zoldszemu ...
De amit elvarok az az onnallo eletre valo kepesseg. Hazimunka fele! Majd a gyerekneveles fele. Vagyis ha beteg a gyerek az apa is otthon marad vele!
Kocsit nem varok el. Sem onnalo lakast. (Okes ha van de nem elvaras) elvarom h tars legyen hogy donteskepes es felelossegteljes legyen. Szexualisan annyira nyitott mint en.
De jó, hogy én pont kifogtam egy ilyen férfit. Igaz, gazdag és sikeres mondjuk pont nem volt, de mikor már együtt voltunk egyre feljebb került, már nem vagyunk csórók.
Azért a vonzó külsőn kívül a többire lehet törekedni, tehet érte az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!