Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a vágyott férfit nem azért nem találják, mert olyan "ALL-IN-ONE"-férfi lényegében nincs?
Valószínűleg nem lehet egyszerre:
-gazdagnak
-sikeresnek
-vonzónak
-jó embernek
-jó társnak
-jó apának
-jó barátnak
-hűségesnek
-érdekes személyiségnek
-jó társaságnak
...
stb.-nek lenni?
Néhány dolog meg lehet egyszerre de mind nem.
19!
A beteg gyerekkel otthon maradás igen is a nő dolga!
A házi munkát egyedül csinálom itthon 2 munka mellett és xarnak rám a nők... :'(
22
"A beteg gyerekkel otthon maradás igen is a nő dolga!"
Jól teszik a nők, hogy szrnak rád.
Az, hogy magad után elvégzed a házimunkát, az a minimum alap.
Fiukak, ha csak dugni akarsz, csak a duma szamit.
Ha le tudod dumalni a csajrol a bugyit, akkor lehetsz alacsony, csoro, teljesen mindegy.
Puffogni meg panaszkodni tudtok, tanuljatok meg kommunikalni meg humorosnak lenni
"A beteg gyerekkel otthon maradás igen is a nő dolga!"
Férfiként mondom, hogy nem, nem a nő dolga.
Annak a dolga, aki éppen könnyebben meg tudja oldani. Illik korrekt módon felváltva.
Akkor szerencsétlen, életképtelen meg ne legyen senki, hogy nem képes megbirkózni a saját, elvileg szeretett gyerekével, és nem tudja babusgatni, ápolni.
Erdekes hogy ferfi letemre mindig en hordtam a fmfyereket orvoshoz, mindig en maradtam vele otthon, es mindig en foztem meg mindig en mosogattam, es mindig en vasaroltam be. Azt hittem egyedi eset de nem.
Ugyhogy en forditva latom a dolgokat holgyeim
Ja, egy alternatív univerzumban biztos tök általános, hogy mindig a férfi marad otthon a beteg gyerekkel, ő főz, ő mosogat, ő vásárol be. :D
De itt még mindig ez a kisebbség.
A többség vagy megosztja a feladatokat (szerintem ez a normális hozzáállás), vagy ha nem, akkor inkább az a gyakoribb, hogy a nőre hárul.
Nem, nem ez az oka...
Sokkal inkább az, hogy:
-Sokan nem tudnak sem rendesen kommunikàlni, sem udvarolni
-Sokakban nincs semmi tisztelet a kiszemelt nő irànt,tàrgyiasítjàk
-Sokan a saját frusztráltsàgukat vetítik ki az adott hölgyre, savanyúak,kötekednek.Elvàrjàk a sportos testet, szép pofit,jó természetet.Miközben ők maguk sörhassal,dohànyos lehelettel,rohadó fogakkal egy koszos albérletben àlmodoznak, viszont semmit sem tesznek azért, hogy jobb legyen bàrmi.
Ami pedig a mi részünkről probléma:
-Sokan àlomvilàgban élünk, illetve nem hajlunk a kompromisszumokra.
Természetesen tisztelet a kivételnek!Én így làtom ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!