Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők a vágyott férfit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a vágyott férfit nem azért nem találják, mert olyan "ALL-IN-ONE"-férfi lényegében nincs?

Figyelt kérdés

Valószínűleg nem lehet egyszerre:

-gazdagnak

-sikeresnek

-vonzónak

-jó embernek

-jó társnak

-jó apának

-jó barátnak

-hűségesnek

-érdekes személyiségnek

-jó társaságnak

...

stb.-nek lenni?

Néhány dolog meg lehet egyszerre de mind nem.

aug. 31. 17:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Dehogynem lehet; rengeteg férfi és nő megfelel ezeknek egyszerre.
aug. 31. 20:16
 22/31 anonim ***** válasza:
10%

19!

A beteg gyerekkel otthon maradás igen is a nő dolga!

A házi munkát egyedül csinálom itthon 2 munka mellett és xarnak rám a nők... :'(

aug. 31. 20:43
 23/31 anonim ***** válasza:
90%

22

"A beteg gyerekkel otthon maradás igen is a nő dolga!"

Jól teszik a nők, hogy szrnak rád.

Az, hogy magad után elvégzed a házimunkát, az a minimum alap.

aug. 31. 21:37
 24/31 anonim ***** válasza:
84%

Fiukak, ha csak dugni akarsz, csak a duma szamit.

Ha le tudod dumalni a csajrol a bugyit, akkor lehetsz alacsony, csoro, teljesen mindegy.

Puffogni meg panaszkodni tudtok, tanuljatok meg kommunikalni meg humorosnak lenni

aug. 31. 22:10
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"A beteg gyerekkel otthon maradás igen is a nő dolga!"

Férfiként mondom, hogy nem, nem a nő dolga.

Annak a dolga, aki éppen könnyebben meg tudja oldani. Illik korrekt módon felváltva.

Akkor szerencsétlen, életképtelen meg ne legyen senki, hogy nem képes megbirkózni a saját, elvileg szeretett gyerekével, és nem tudja babusgatni, ápolni.

aug. 31. 22:23
 26/31 anonim ***** válasza:
Koszi 25 😁
szept. 1. 04:41
 27/31 anonim ***** válasza:
45%

Erdekes hogy ferfi letemre mindig en hordtam a fmfyereket orvoshoz, mindig en maradtam vele otthon, es mindig en foztem meg mindig en mosogattam, es mindig en vasaroltam be. Azt hittem egyedi eset de nem.

Ugyhogy en forditva latom a dolgokat holgyeim

szept. 1. 08:58
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27, szerintem meg egy egyensúlyra kellene törekedni a kapcsolatban mind2 fél részéről. Nem csak és kizárólag az egyik fél csináljon mindent. Azért élünk párkapcsolatban, hogy megosszuk a terheket (és az örömöket), mert egyedül sokkal nehezebb.
szept. 1. 09:15
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, egy alternatív univerzumban biztos tök általános, hogy mindig a férfi marad otthon a beteg gyerekkel, ő főz, ő mosogat, ő vásárol be. :D

De itt még mindig ez a kisebbség.

A többség vagy megosztja a feladatokat (szerintem ez a normális hozzáállás), vagy ha nem, akkor inkább az a gyakoribb, hogy a nőre hárul.

szept. 1. 09:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem, nem ez az oka...

Sokkal inkább az, hogy:

-Sokan nem tudnak sem rendesen kommunikàlni, sem udvarolni

-Sokakban nincs semmi tisztelet a kiszemelt nő irànt,tàrgyiasítjàk

-Sokan a saját frusztráltsàgukat vetítik ki az adott hölgyre, savanyúak,kötekednek.Elvàrjàk a sportos testet, szép pofit,jó természetet.Miközben ők maguk sörhassal,dohànyos lehelettel,rohadó fogakkal egy koszos albérletben àlmodoznak, viszont semmit sem tesznek azért, hogy jobb legyen bàrmi.

Ami pedig a mi részünkről probléma:

-Sokan àlomvilàgban élünk, illetve nem hajlunk a kompromisszumokra.

Természetesen tisztelet a kivételnek!Én így làtom ezt a témát.

szept. 1. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!