Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön nektek ez a férfi piros karddal?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Kft9Pw0SDoI
Állítólag ez a színész bejön a nőknek, azért választották ki a szerepre.
aug. 28. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Bejön
Nem jön be
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
Jól néz ki de nem jönnek be az ázsiaiak, viszont akinek igen azoknak valószínűleg tetszik.
2/9 anonim válasza:
Ez valami kínai Star Wars, vagy mi? :D
Amúgy ázsiai színészek - mindig nyerők lesznek a nőknél, mert vékonyak.
3/9 anonim válasza:
Szerintem vonzó és megértem, ha valakinek külsőleg ő az ideál, bár engem az ázsiai férfiak annyira nem vonzanak. Manny Jacinto egyébként egy tehetséges színész (érdemes megnézni a "The Good Place"-t), nemcsak a külseje miatt kapta meg a szerepet.
4/9 anonim válasza:
Jól néz ki objektíven, de engem nem izgat, hidegen hagynak az ázsiai pasik.
6/9 anonim válasza:
Randiztam több ázsiaival is, egyel eljegyezve, de ő nem igazán jönne be.
8/9 anonim válasza:
#2 az ázsiaiak vékonyak? Bazz, lépjél már ki az animékből a való világba, legalább néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!