Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfi is ilyen, így működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is ilyen, így működik?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok egy vonzó férfi viszont szeretnék párt magamnak hiányzik a szex ezért összejöttem olyan nővel akivel még éppen működik a szexualitás valamilyen szinten vonzódok hozzá mert működik a szex, de folyamatosan más nőkre vágyok villamoson buszon munkahelyem, csinos vonzó nőkre akik soha nem lehetnek az enyém
aug. 27. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Ennek így nincs értelme, becsapod a nőt és magadat is.

Szerintem fogalmad sincs, hogy mik az igényeid, mire vágysz, mit vársz egy párkapcsolattól. Ezeken kellene elkezdeni gondolkodni, különben örök szenvedés lesz az életed.

Én elhiszem, hogy nem könnyű párt találni, de elsősorban magaddal bêkélj meg.

aug. 27. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Gerinctelen ember vagy.

Azért, mert ló nincs, jó a szamár is ürítésre?

aug. 27. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Nincs. Inkább egyedül vannak.
aug. 27. 21:58
 4/10 Antiszociális lény ***** válasza:
93%
Én nem így működöm. Nem kezednék ki soha úgy valakivel, hogyha nem vonzódom hozzá csak azért, hogy legyen éppen valaki akivel le lehet feküdni.
aug. 27. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

inkább egyedül vagyok mint valakivel akitől nem akarok semmi komolyat, szexért... vagy hasonlok miatt

F/30

aug. 27. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Azt a részt nem támogatom, hogy olyannal legyél, aki nem jön be igazán. De azt meg tudom érteni, hogy emiatt jobban megnézel másokat.

Nem tudok okosabbat mondani, minthogy találj olyan nőt, aki van annyira jó, hogy ne legyen nehéz másokról lemondani.

Mert mindig lesz szebb, aranyosabb, jobb mellű, jobb seggű, de más lesz a helyzet, ha mindezt egy Vámpír Ági (Mónika-show) mellől nézed végig vagy egy Trokán Nóra mellől.

Én is voltam úgy, mint te, hogy nem annyira jött be, akivel voltam, léptem tovább. És amikor olyan volt, aki nagyon bejött, akkor — bár ugyanúgy megnéztem másokat — de igazán nem kívántam rájuk, mert akivel voltam, ő volt olyan jó vagy még jobb is.

aug. 28. 01:21
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

"Szerintem fogalmad sincs, hogy mik az igényeid, mire vágysz"

Tudja, csak nem kaphatja meg, max. fizetos holgyemenytol.

Le is irta:

"Sajnos nem vagyok egy vonzó férfi"

Ugyhogy a Trokan Nora helyett marad a Vampir Agi :)

40F incel

aug. 28. 05:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen nő.

A férfiak többsége szerencsére nem így működik. Akik igen, ők jópár nő önbizalmát tönkreteszik.

aug. 28. 06:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Én semmilyen nővel sem tudok összejönni, max prostival. A kérdésedre a válaszom emiatt az, hogy én nem így működök, hogy a férfiak általában hogy működnek azt meg nem tudom.
aug. 28. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak úgy működnek, hogy ha valahogyan kinéz(rendszeresen és folyamatosan edz), képes kommunikálni akkor jobbnál jobb csajokat megkap. Egyszerre többet is. Idővel pedig ha minden jól megy, lehorgonyoz a legjobb fogása mellett.
aug. 29. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!