Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlót a hasonlóval vagy az ellentétek vonzzák egymást elv működik inkabb, tehát ha én határozatlan, félénk, férfi vagyok, akkor ilyet nőt keressek inkább vagy egy domináns, határozott nőt?
Nagyon általanos így, van ilyen is meg olyan is. Alapvetően azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, az rövid tavon igaz, hosszú távon jó, ha hasonlóak.
Szerintem meg egy ember végtelensok szempontból nézhető. És nincs olyan, akivel mindenben ellentétesek és olyan sem, akivel mindenben hasonlóak. Kérdés, hogy mik azok a dolgok, amik számítanak.
Jól mondja az első, minden kapcsolat más és minden embernél más jön be és nem mindegy hogy mi számít.
Volt egy srác akivel jártam nem túl hosszú ideig, ő a szöges ellentétem volt, semmiben nem tudtunk megegyezni, így nem is volt ez hosszútávú. Annyira mást akartunk és annyira más volt fontos, hogy inkább szétmentünk.
A mostani párommal Nagyjából ugyanolyanok vagyunk, hasonló a gondolkodásunk, és szinte mindenben egyetértünk. Ez már egy jó hosszú kapcsolat. Nekem inkább a hasonló gondolkodású jött be.
Egy félénkhez jobban illik egy domináns, mert két félénk az az élet egyéb területein könnyen megakad.
A hasonló a hasonloval az minden masra igaz (erdeklődés, vilagnézet, gondolkodás, latasmód, elképzelesek, eletmód), mert ott az ellentet az lehet rövid tavon nagyon erős vonzalom, de hosszú tavon nem fog működni.
Egyébkent meg azzal leszel akit szeretsz, aki szeret, akit nem ugy valasztasz hogy dominans vagy sem.
"határozatlan, félénk, férfi vagyok"
Ez biztos?
Nézz körül, ne csak ésszel, hanem főleg szívvel közeledj valakihez, aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!