Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha férfiként nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfiként nem vagyok határozott, és domináns az ágyban, akkor senkinek nem leszek jó?

Figyelt kérdés

#dominancia #határozottság #Határozatlan férfi
2023. jún. 22. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

AZ a baj hogy te idétlen kis lúzer vagy és nem mersz kezdeményezni.

Így pedig ritka az amikor a csajok másznak rád.

2023. jún. 22. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
De miért nem vagy az?
2023. jún. 22. 09:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán érzem jól magam, ha nekem kell mindent csinálni. Én irányítsak, de semmit nem érzek amit a nő érez. Mindig azon jár az eszem hogy biztos rosszul csinálom. Fáj neki amit csinálok. Meg ilyenek.
2023. jún. 22. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Nyugi.

Lehet azért sok mindent tudni a viselkedéséből.

2023. jún. 22. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
A domináns csajoknak jó lesz, csak hát ugye az ritka, mint a fehér holló. Én se vagyok domináns pasi és sajna a sima szex nem is olyan izgató a számomra, de muszáj vele beerni.
2023. jún. 22. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb csajom mindenben benne van a szexterén, de mind azt szereti, ha én irányítok, szóval légy határozott.
2023. jún. 22. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Tán ne vedd ilyen komolyan, és ne kritizáld magad ennyire, hanem játékosabban, könnyedebben.

Ha nem vagy rá képed, akkor esetleg egy traumafeldolgozó terápiát (pl. emdr) javasolnék, sok jéggel ebben a melegben.

50f

2023. jún. 22. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt erőltetve nem lehet, ha nem ilyen vagy. Egyszerúen csak élvezéttek az együtlétet, játszatok, szorakozatok, kisérletezetek. Ha amugy meg van a szimpátia élvezitek egymás társaságát, akkor nem kell semmilyen különleges dolgot csinálni, mert egy maszirozás is kellemes, élvezetes.
2023. jún. 22. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a dominánsságot nem kell feltétlenül úgy képzelned, hogy akkor mindent te mondasz meg ,hogyhogy legyen az ágyban. Inkább partnernek tekintsd a barátnődet, akivel együtt játszotok, és ne dominálni akarj, hanem néha merni kezdeményezni, kipróbálni új dolgokat. Vagy csak annyit, hogy ha eszedbe jut, hogy most hátulról szeretnéd, akkor mondd neki, hogy "drága, állj négykézlábra!" ez még nem, dominánsság, de tök jó.

én sem vagyok valami nagy domináns csávó, de tán igaz, amit írtam...

50f

2023. jún. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!