Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként nem vagyok határozott, és domináns az ágyban, akkor senkinek nem leszek jó?
AZ a baj hogy te idétlen kis lúzer vagy és nem mersz kezdeményezni.
Így pedig ritka az amikor a csajok másznak rád.
Nyugi.
Lehet azért sok mindent tudni a viselkedéséből.
Tán ne vedd ilyen komolyan, és ne kritizáld magad ennyire, hanem játékosabban, könnyedebben.
Ha nem vagy rá képed, akkor esetleg egy traumafeldolgozó terápiát (pl. emdr) javasolnék, sok jéggel ebben a melegben.
50f
Szerintem ezt a dominánsságot nem kell feltétlenül úgy képzelned, hogy akkor mindent te mondasz meg ,hogyhogy legyen az ágyban. Inkább partnernek tekintsd a barátnődet, akivel együtt játszotok, és ne dominálni akarj, hanem néha merni kezdeményezni, kipróbálni új dolgokat. Vagy csak annyit, hogy ha eszedbe jut, hogy most hátulról szeretnéd, akkor mondd neki, hogy "drága, állj négykézlábra!" ez még nem, dominánsság, de tök jó.
én sem vagyok valami nagy domináns csávó, de tán igaz, amit írtam...
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!