Mit tennél férfiként, ha egy nőt megpróbalnál határozottan helyre rakni, de az neked esne, és fel akarna pofozni?
Ez az elv MINDIG érvényesül. Nem csak azért mert ízléstelen dolog egy nőt megütni, de már csak azért is, mert tegyük fel, hogy egyébként egy kis pofont megérdemelné mondjuk az illető: akkor sem lenne elegáns tőled, ha lekevernél neki egyet, és valószínűleg senki nem gondolná úgy, hogy jól tetted. Szerintem aki igazán férfi, az megold ütlegelés nélkül egy ilyen konfliktust.
Apropó, mi az, hogy "helyre rakni"? Azért egy-két kritikus szóról normális ember nem ugrik neked.
Az csak a helyzettől függ.
Ha úgy viselkedik egy nő mint egy férfi és sérülést akar okozni,simán kiütném mint egy férfit.Ha csak egy női hiszti a laza pofon kiváltó oka,elzavarnám elegánsan.
Se nő,se férfi részéről nem elfogadható,hogy megüssön más embert.Sajnos egyre gyakrabban látni,(föleg amerikai műsorokban,hogy nők esnek neki férfiaknak annak a tudatában,hogy úgysem üthetnek vissza mert az micsoda dolog lenne),hogy harcias nők ütnek férfiakat. Volt már rá példa ,hogy a csaj a seggét dörzsölte hozzám szórakozó helyen,majd mikor a jelen lévő csávója ezt észre vette nekem ugrott,a csaj meg oldalról a szembe vágott.Úgy csaptam le a harcias kúrvát is ,hogy öröm volt nézni.
Ha harcolsz mint egy férfi,úgy hullasz el mint egy férfi.Nincs okom a nőt látni benned.
A dolog sántít. Ha nincs/ nem volt köztetek intim viszony, miért akarod helyre rakni? És ő miért ütne meg? Ebben az esetben egy kis "találd meg a helyed" pofon simán belefér.
Kolegánál más a helyzet,de az a minimum hogy a kezét lefogod, és nem hagyod magad megütni.
A szomszédot értelmezni sem tudom! Miért fontos hogy helyrerakd? Nem a te életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!