Miért van az, hogy egy kérdésnél sokan határozottan
ugyanazt vallják hogy az úgy van, viszont másik
kérdésnél már az ellenkezőjét?!
Figyelt kérdés
Miért van az hogy egy kérdésre sokaknak ugyanaz a határozott válasza, hogy az úgy van.. viszont felteszek egy kérdést arról a dologról hogy az igaz e, akkor meg mindenki az ellenkezőjét vallja, kifordítja, meg én vagyok a hülye, biztos velem van baj.
Kinek van igaza akkor mégis?? Nem lehet támaszkodni a válaszokra?
2017. jan. 13. 11:03
1/8 anonim válasza:
Linkeket, légy szíves, mert ez így nagyon megfoghatatlan.
2017. jan. 13. 11:18
2/8 A kérdező kommentje:
Nem azért hogy mutogassak, de nőknél gyakorta tapasztalom. Pl voltak kérdések ahol mindenki azt állította hogy a külső a fontos, hogy hogy néz ki, viszont feltéve ezt kérdésnek, meg az ellenkezőjét, hogy nem a külső a fontos.
2017. jan. 13. 11:27
3/8 anonim válasza:
Nem is válaszol "mindenki"!
.
Mivel ez olyan portál, ahol lehet anonim kommentelni, nem követelmény a gondolkodás.
A fenti ok miatt bőven van troll is.
A JÓ válaszra lehet támaszkodni, a ROSSZra, félrevezetőre nem.
Azt a kérdező dönti el, mi az, amit elhisz...
2017. jan. 13. 11:28
4/8 anonim válasza:
Egy mondatban nem mindegy azért a szavak ill. mellékmondatok sorrendje, mert más hangsúlyt kapnak.
2017. jan. 13. 11:29
5/8 anonim válasza:
HA pl NEKEM van valamiröl véleményem, akkor az adott kérdésre én AZT írom válasznak.
Ha a SZOMSZÉDNAK erröl a témáról ellenkezö véleméyne van, akkor ö AZT fogja válaszolni.
De ettöl még semmi akadálya, hogy én válaszoljak az egyik kérdésre, ö meg egy másikra, ugyanis nem kötelezö mindenkinek mindenre írnia.
2017. jan. 13. 11:31
6/8 anonim válasza:
Mert egyreszt nem valaszol mindenki minden kerdesre, masreszt a vilag nem egybites, hanem van ezer arnyalat, es rengeteg fugg a kerdestol.
2017. jan. 13. 11:39
7/8 anonim válasza:
A kérdés feltevésének módja is fontos, ugyanaz a kérdés lehet önigazoló, álszent, álnaiv (stb), ahol a kérdés már önmagában sugalmazza a valószínű félrevezetési szándékot, nyilván a rutinos válaszoló mögé fog látni és ezen a szinten fog válaszolni.
2017. jan. 13. 11:40
8/8 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy az első válasz fontos. Ha az első gúnyolódó, akkor sok troll válasz jön, de habkomoly, akkor több normális válasz érkezik. Csordaszellem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!