Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kémia ami a külső függvénye nem működik, tehát nem az esete a nőnek a férfi, akkor mégis hogy lehet abból boldog párkapcsolat?
1. Valamennyire azért tetszett neki csak nem volt az ideálja.
2. Időközben rájött, hogy a kutyának sem kell ezért beadta a derekát.
Valóságban ha az első nemből nem értesz és tovább próbálkozol, egyre ellenszenvesebb leszel a csajnak és egyre durvábban fog visszautasítani.
Semmiképpen nem fogja meggondolni magát és nem fog a neked kedvező irányba haladni a dolog.
Négyesnek igaza van. Engem egy csaj ketesett meg, akinek kétszer nem kellettem. Kiderült, lejárt a gyed, kétéves lett a gyerek, meg a saját lakásom is nyomott a latban.
Elhajtottam a pxcsába! Elaő megvtanmese, ott valami más volt. Játszmás egy liba lehet.
Azért nem érted a dolgot, mert abból indulsz ki, hogy a kémia a külsőn múlik.
Pedig akkor optikának hívnák, nem kémiának:D De kémiának hívják, és pont azért, mert baromira nem csak a külsőn múlik.
Ott kezdődik, hogy a kémia nem csak és kizárólag külső függvénye. Ezért is hívják kémiának:D
Szerintem elég sokan voltunk már úgy, hogy valakit irtózatosan vonzónak találtunk, pedig nem is volt az esetünk és talán nem is értettük miért ennyire vonzó a másik.
Persze fontos a külső, de nem jelenti azt, hogy a kémia jó lesz. Tök sok olyan sztori van, hogy az ember találkozik egy nagyon vonzó férfival/nővel aki külsőre 100%-ig az esete, de mégsem az lesz az "igazi" hanem sokszor egy olyan aki nem az ideál. És mégis.
Igen, lehet ilyen. Nőknek nem csak a külső számít, ha megnyerő a stílusod például, akkor el is tudnak tekinteni a külső adottságoktól, bizonyos határokon belül persze.
Nekem is volt olyan, akin csodálkoztam, hogy nekem őbenne mi tetszik, mikor egyáltalán nem az ideálom, és tudod mi fogott meg benne? Ahogy rámnézett. Abból megéreztem, hogy vágyik rám és tisztel egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!