Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendes, zárkózott, visszahúzódó férfinak való párkapcsolat vagy jobb, ha inkább egyedül marad?
"hiába tudsz esetleg a fontos témákról beszélgetni, az idő úgy 90%-ában nem arról "kell", hanem a csendet, ami neked jó, de a másik számára zavaró és unalmas, "kellene" kitölteni kb. small talkkal"
Ebben van igazság, de megfelelő társsal azért tud működni a dolog. Volt egy lány, akivel tök jól éreztem magam: nem beszélt sokat, mégis órákig elvoltunk egymás mellett, mindenki tette-vette a saját dolgát, nem volt semmiféle fölösleges, fárasztó, folyamatos dumázás. De mégis jó volt, hogy ott volt, nem voltam egyedül. Ha meguntuk a csöndet, beszélgettünk valamiről, ugrattuk egymást, viccelődtünk. Nem úgy kell elképzelni, hogy totál kussban töltöttük a napjainkat, inkább úgy, hogy nem volt semmiféle kényszeredett, bugyuta fecsegés, amire egyikünknek sem volt igénye. (Mondjuk tény, hogy azóta sem találtam ilyet.)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!