Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, zárkózott, visszahúzódó férfinak való párkapcsolat vagy jobb, ha inkább egyedül marad?

Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok, nagyon nehezen nyílok meg mások előtt. Nem is nagyon szeretek beszélgetni, pedig ugye ez fontos lenne. Szóval ezek alapján nem kéne erőltetni ezt a párkapcsolati témát? Jobb, ha inkább egyedül maradok? Mit gondoltok?

2023. okt. 25. 20:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen vagyok nôben. Úgy ismerkedek, hogy elôbb beszélgettünk, barátkozunk. Ha az mûködik és kölcsönös a vonzalom, akkor továbblépünk. Mondjuk tény, hogy nem váltogatom a pasikat, de nem is akarom. 3 hosszú kapcsolatom volt eddig.
2023. okt. 25. 20:04
 2/20 October15 ***** válasza:
82%
Most azt várod, hogy mi jobban ismerjük az igényeidet mint te magad, vagy azt hogy jól megmondjuk, hogy ne akarjál már ismerkedni pls? :D Simán lehet olyan aki megvan párkapcsolat nélkül, de ha ezen kattogsz akkor azért valszeg az nem te vagy.
2023. okt. 25. 20:08
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Csendes, visszahúzódó, zárkózott nő vagyok. Nehezen nyílok, nehezen beszélgetek. Mégis van párkapcsolatom. Közös érdeklődési kör hozott össze minket, ami jó volt, mert adott témát. Ha áttörnek a falak, utána teljesen normálisan tudok működni a párkapcsolatomban.
2023. okt. 25. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Mér kéne ezért egyedül maradnod...hülyeség.
2023. okt. 26. 00:11
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha a párkapcsolatban se tudsz kommunikálni, akkor baj van. Szintén visszahúzódó, zárkózott nő vagyok. Nem volt sok kapcsolatom, de ott nagyon fontosnak tartottam az érzésekről való kommunikációt.
2023. okt. 26. 09:57
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanilyen nőként én azt gondolom, hogy nekünk sajnos inkább az egyedüllét való. Mert hiába tudsz esetleg a fontos témákról beszélgetni, az idő úgy 90%-ában nem arról "kell", hanem a csendet, ami neked jó, de a másik számára zavaró és unalmas, "kellene" kitölteni kb. small talkkal. Ha ez nem megy (ahogy nekem sem), hamar dobnak. Azért a pár napért, esetleg hétért pedig fölösleges belekezdeni is bármibe. Az emberek túlnyomó többsége ingerkereső, -függő, így nyilvánvalóan nem fog megfelelni nekik az ingerszegénység, ami mellettünk várna rájuk. És ezen nem segít az eljárkálás sem, mert ha az utazás során sem jár a szád meg a konkrét helyen/programon sem, az ugyanúgy irritáló lesz a másik számára, mintha otthon a 4 fal között lennétek csendben. Tapasztalat.
2023. okt. 26. 10:25
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Való neked akkor, ha te akarsz - és tényleg akarsz párkapcsolatot, nemcsak ingyen házicselédet meg fixen dugható puncit. Akkor meg érdemes belőni, hogy milyen személyiségű nőt szeretnél magadnak (és ebbe azért érdemes beleszámolni azt is, hogy ne akarjon ő sem beszélgetni, vagy ha igen, akkor ne veled), és olyanoknál próbálkozni.
2023. okt. 29. 16:16
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"hiába tudsz esetleg a fontos témákról beszélgetni, az idő úgy 90%-ában nem arról "kell", hanem a csendet, ami neked jó, de a másik számára zavaró és unalmas, "kellene" kitölteni kb. small talkkal"

Ebben van igazság, de megfelelő társsal azért tud működni a dolog. Volt egy lány, akivel tök jól éreztem magam: nem beszélt sokat, mégis órákig elvoltunk egymás mellett, mindenki tette-vette a saját dolgát, nem volt semmiféle fölösleges, fárasztó, folyamatos dumázás. De mégis jó volt, hogy ott volt, nem voltam egyedül. Ha meguntuk a csöndet, beszélgettünk valamiről, ugrattuk egymást, viccelődtünk. Nem úgy kell elképzelni, hogy totál kussban töltöttük a napjainkat, inkább úgy, hogy nem volt semmiféle kényszeredett, bugyuta fecsegés, amire egyikünknek sem volt igénye. (Mondjuk tény, hogy azóta sem találtam ilyet.)

F

2023. nov. 6. 09:34
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
Én ilyen csávó vagyok, általában kényszeres szómenésben szenvedő, másokra odafigyelni nem is tudó nőim voltak...
2023. nov. 16. 03:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha valóban ilyen vagy akkor kevés az önbizalmad, de nem ezen múlik hogy jó lesz e a kapcsolatod v nem...hány éves vagy kérdező?Korábban én is ilyen voltam nőként, de változnak az emberek!
2023. nov. 16. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!