Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendes, zárkózott, visszahúzódó férfinak való párkapcsolat vagy jobb, ha inkább egyedül marad?

Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok, nagyon nehezen nyílok meg mások előtt. Nem is nagyon szeretek beszélgetni, pedig ugye ez fontos lenne. Szóval ezek alapján nem kéne erőltetni ezt a párkapcsolati témát? Jobb, ha inkább egyedül maradok? Mit gondoltok?

2023. okt. 25. 20:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
3. Nem relevans a valaszod mivel no vagy.
2023. dec. 7. 01:25
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
A férjem is ilyen volt. Mondjuk baromi helyes pasi, és ez a magányos farkas-fazonság eléggé szexi.
2023. dec. 7. 11:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok és köszönöm, megvagyok.
2023. dec. 7. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:

12: Jaaa, úgy könnyű... Nyilván ha szép arcú, és nem lapos vézna, hanem azért cicis-popsis karcsú lennék, az az én esélyeimen is rengeteget javítana. Mivel kb. patkányfejű deszka vagyok, így tőlem nem szexi, hanem elfogadhatatlan a kukaság.

6.

2023. dec. 7. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
14. Introvertalt vagyok, olyasmi mint a kérdező. Engem nem az zavar egy nőben, hogy keveset beszél, hanem ha hülyeséget. Semmi bajom a magamfajta csendes visszahúzódó nőkkel, ha emögött nem lapulnak meg aggasztó anomáliák (pl. csenddel ver, nárcisztikus stb.)
2023. dec. 7. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
14. Nyugodj meg.
2023. dec. 7. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Kezdek rajonni , hogy jobb mivel senki sem akar ismerkedni csak ugy csinal. Aztan ha nyitni probalnal akkor meg bezarkoznak . F
2023. dec. 20. 23:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen lány vagyok, eléggé félénk vagyok, viszont szívesen beszélgetek ha megvan a közös hang, főleg ha lenne egy szerelmem, akivel bármit megbeszélhetnék.

Szerintem ne vágd el magad semmitől, ezt neked kell tudnod hogy szeretnél-e kapcsolatot.

2023. dec. 21. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, keress csendes introvertált lányokat. Vagy ők is maradjanak egyedül? Valóban fontos a párkapcsolatban a beszélgetés, de nem a mennyisége. Nem vagy egyedül, én se nagyon szeretek beszélgetni és értem a problémád, mert tudom milyen amikor egy kapcsolatban kölcsönösen zavaró, hogy az egyik fél sokat, a másik keveset beszél. Volt akit idegesített a szűkszavúságom, volt, aki szomorú volt emiatt, mert több kommunikációra lett volna igénye. Olyan társat keress, aki szintén kevesebbet szeret beszélni. Mi az oka, hogy felmerül benned, hogy emiatt egyedül kellene maradnod?
márc. 6. 00:41
 20/20 anonim ***** válasza:
96%

Kommunikálni és alkalmazkodni kell tudni egy kapcsolatban. Ha ezek mennek, akkor hajrá. Ha a zárkózott azt jelenti hogy a legkisebb konfliktust nem tudod kezelni és elvonulsz, várva hogy magától megoldódjon, akkor inkább ne kezdj kapcsolatba.

Kommunikáció értsd.. nem baj ha nem beszélsz sokat, csak bizonyos helyzeteket tudj kezelni, pl elmondani a másiknak miért gondolod úgy ahogy.. miért érzed úgy, ahogy.. kinyitni a szád ha valami nem tetszik és megbeszélni és megoldást keresni..stb. ezek szükségesek, hogy működjön két ember között.

márc. 6. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!