Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire vitted társ nélkül és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vitted társ nélkül és hol vannak azok a veled egykorú emberek, akiknek van párkapcsolatuk és mindketten keresnek?

Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Veri őket, gúzsba köti őket a CSOK.

Gyerektelenek pedig vidámkodva élnek.

2023. okt. 26. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Társ nèlkül nyugodtan dolgozok napi 8 ban.

Tarssal amikor olyanokkal jártam akik 2 nap munka 2 nap szabad meg home office vagy szabadúszó, az mind megcsalt benőzött unalmában mig dolgozom.

Csak mert én nem èrtem rá.

2023. okt. 26. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Felépítettem egy fasza karriert, a pénzem csak magamra költöm, sokkal több mindent megengedhetek magamnak, mint ahol 2 fizuból tartanak el még 2-3 gyereket. Van párom amúgy, de nem lakunk együtt, mindketten saját háztartást viszünk, a közös programokra, nyaralásokra meg közösen költünk. X Ft fizu/1 ember vagy 2X Ft fizu/2 ember mi a különbség? Vagy miért előnyösebb? Illetve hát a tanulásban, a munkahelyen miért vinné többre/kevesebbre valaki egy társsal vagy nélküle? Semmi összefüggés.
2023. okt. 26. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Az öngyilkosságon gondolkozom
2023. okt. 26. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt párom mellett nem jutottam semmire, pedig reggeltől estig dolgoztam. Elváltunk, kevesebbet dolgozok, több pénzem van, vettem egy házat

válás után, most ott lakók ő meg albérletben, most van egy párom aki hasonló felfogású mint én, nem költi minden szarra a pénzt. Szóval jobban élek mint 4 éve! 😂😂😂😂

2023. okt. 26. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

Ők haladnak, mert motiváltak. Hogy alapból is azok lennének-e vagy a kapcsolatuk és a családjuk miatt, azt nem lehet egyértelműen megmondani.

Engem a sikertelenség demotivált. Nem tudok és soha nem tudtam úgy működni, hogy az emiatti bánatomat és feszültségemet tanulásba és karrierépítésbe "fojtom", hanem pont fordítva, az kihatott ezekre is, a depresszió idővel kognitív károsodást okozott, nem lett értelmes végzettségem, sem jól fizető munkám, és mára már annyira leépültem agyilag, hogy magolni ("beseggelni") sem tudok, nem még rendesen tanulni. Ennyit a life long learningről, ahhoz agyi kapacitás is kell. Talán ha időben eljutok egy jó pszichológushoz, nem így alakult volna, de a családom szerint csak (tini)hiszti meg -nyavalygás volt minden...

2023. okt. 26. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Szingli nőkről akikről tudok, egyiknek kocsija van másiknak gyerekekl es nem tud kocsit fenttartani.
2023. okt. 26. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Házasok: CSOK, gyerek, autó, ház. Gyereknek legújabb cuccok.

Nekem: 2 ház hitelmentes, munka, diploma folyamatban.

2023. okt. 26. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Multinál középvezetői állás, átlag feletti fizetés, kellemes életszínvonal. Saját lakás - de hozzátenném, szülői segítséggel.

Házasok-gyerekesek mire vitték? Rohadt sok mindentől függ. Milyen családi háttérből jöttek, milyen korán házasodtak / vállaltak gyereket, mennyire voltak erre megérve, milyen a pénzügyi kultúrájuk, hol laknak...

2023. okt. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!