Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vitted társ nélkül és hol vannak azok a veled egykorú emberek, akiknek van párkapcsolatuk és mindketten keresnek?
Veri őket, gúzsba köti őket a CSOK.
Gyerektelenek pedig vidámkodva élnek.
Társ nèlkül nyugodtan dolgozok napi 8 ban.
Tarssal amikor olyanokkal jártam akik 2 nap munka 2 nap szabad meg home office vagy szabadúszó, az mind megcsalt benőzött unalmában mig dolgozom.
Csak mert én nem èrtem rá.
Volt párom mellett nem jutottam semmire, pedig reggeltől estig dolgoztam. Elváltunk, kevesebbet dolgozok, több pénzem van, vettem egy házat
válás után, most ott lakók ő meg albérletben, most van egy párom aki hasonló felfogású mint én, nem költi minden szarra a pénzt. Szóval jobban élek mint 4 éve! 😂😂😂😂
Ők haladnak, mert motiváltak. Hogy alapból is azok lennének-e vagy a kapcsolatuk és a családjuk miatt, azt nem lehet egyértelműen megmondani.
Engem a sikertelenség demotivált. Nem tudok és soha nem tudtam úgy működni, hogy az emiatti bánatomat és feszültségemet tanulásba és karrierépítésbe "fojtom", hanem pont fordítva, az kihatott ezekre is, a depresszió idővel kognitív károsodást okozott, nem lett értelmes végzettségem, sem jól fizető munkám, és mára már annyira leépültem agyilag, hogy magolni ("beseggelni") sem tudok, nem még rendesen tanulni. Ennyit a life long learningről, ahhoz agyi kapacitás is kell. Talán ha időben eljutok egy jó pszichológushoz, nem így alakult volna, de a családom szerint csak (tini)hiszti meg -nyavalygás volt minden...
Házasok: CSOK, gyerek, autó, ház. Gyereknek legújabb cuccok.
Nekem: 2 ház hitelmentes, munka, diploma folyamatban.
Multinál középvezetői állás, átlag feletti fizetés, kellemes életszínvonal. Saját lakás - de hozzátenném, szülői segítséggel.
Házasok-gyerekesek mire vitték? Rohadt sok mindentől függ. Milyen családi háttérből jöttek, milyen korán házasodtak / vállaltak gyereket, mennyire voltak erre megérve, milyen a pénzügyi kultúrájuk, hol laknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!