Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok,ha az édesapátok,elkezdene randizni veletek egykorú lánnyal,zavarna?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 11:32
2/20 anonim válasza:
Hol érdekelné a fatert a véleménye? Jót röhög a morális alapú cincogáson, két élvezés közben. Feltéve, ha sikeres. Ha nem, akkor gyakorin ír ki percenként kérdést, hogy miért nem vevő senki az ötvenes papákra...
3/20 A kérdező kommentje:
De miért?Attól még ugyanúgy szeretne,és az új barátnőjét sem kellene anyunak szólítani
2023. okt. 24. 11:41
4/20 anonim válasza:
Felőlem. Csak vigye anyám mellől valaki 😂😂.
5/20 anonim válasza:
Nem érintene jól, de végülis nem az én dolgom, mindenki azt csinál, amit akar.
6/20 anonim válasza:
Nem zavarna. Tudom nem a pénzére hajt ,mert az nincs neki 😁
7/20 anonim válasza:
10 éve nem beszélek vele, magasról lexarom. Maximum meglepnek, hogy egyáltalán szóbaáll vele valaki.
8/20 anonim válasza:
Mivel anyuval példaértékű, boldog házasságban élnek 25 éve, igen, eléggé megviselne már az a tény is hogy új párja van.
Az meg, hogy velem egyidős, undorítana. Mindigis felnéztem apámra. Bölcs, kiegyensúlyozott, értelmes, higgadt ember.
9/20 anonim válasza:
Engem zavarna. És nagyon világosan a tudtára is hoznám, hogy mint pszichológushallgató baromi egészségtelennek tartom, hogy olyan nővel akar szexelni, aki akkor szokott a bilire, mint a saját lánya.
Van olyan ismerősöm, (50+ pasi), akinek a lányánál egy 10 évvel fiatalabb nője van, már 2 gyerekkel. Szerintem ez undorító.
10/20 A kérdező kommentje:
A 83 éves Al pacino-nak gyereke született a 29 éves barátnőjétől.
Ott 54 év a korkülönbség.
Ilyen világban élünk.
2023. okt. 24. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!