Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem sikerült megszeretnem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sikerült megszeretnem egy sportágat se és ezért soha nem lesz barátnőm, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Teljes szívemből gyűlölöm a sportot!

Küzdősport: Mi az élmény abban, hogy ütnek-vágnak?

Úszás, futás, atlétika, biciklizés, súlyemelés: Iszonyatosan unalmas és monoton, mi az élmény abban, hogy fáradok elfele?

Csapatsportágak (foci, kosár, kézilabda, vizilabda): Nem tudok csapatban együttműködni. Mi az élmény abban, hogy egy labdát kergetek?

Ha ezeket levonom mi marad? Golf? Az hülyeség, unalmas, értelmetlen.

Összeírtam az összes olimpiai sportágat és levonogattam őket, végül nem maradt semmi. Sz*r az összes!

De az esportot is nagyon utálom, nehogy azt higgyétek! Mi az élmény abban, hogy nyomkodom a gombot? Emellett agresszív is, mert folyton agyonlőnek... Undorító, pszichopata játék.

Marad a tévézés, de mi az élmény abban, hogy ülök, azt nézek? Minden film unalmas.

Tényleg ennyiből áll az élet, hogy dolgozol, aztán hazamész és unatkozol? Esetlek néha hokizol, de már az is unalmas.

aug. 31. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
#10: a kutyát nem érdekli az életed.
aug. 31. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Eddig egyik pasim se volt sportos, mégis összejöttem velük, és nem is emiatt szakítottunk. Nem ezzel van a baj.
aug. 31. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted minden egyes párkapcsolatban élő férfi sportol valamit?

Nézz már körül... :D

aug. 31. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
5%

Amugy most olvastam, megemlitetted a biciklizest, hogy mi benne az elmeny. Abban az az elmeny, hogy sok szep tajat latsz, felfedezed a vilagot, ritka orchideakat fotozol a termeszetben. Szerintem az az egyetlen sport (a felsoroltak kozul), amiben van szepseg.

40F incel

aug. 31. 16:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért a sportoláson kívül van még pár tevékenység, amit lehet űzni hobbiként, szóval attól, hogy a sportolást utálod - ami teljesen rendben van, nem érdekelhet mindenkit -, mással még foglalkozhatsz unatkozás helyett.

Írd le most azt, hogy mi érdekel, ne azt, hogy mi nem.

aug. 31. 19:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Egyébként az tény, hogy egész nyáron ki se mozdultam. Bent ülök egész nap. Munkahelyem nincs, mert egyetemista vagyok, de egész nap otthon ülök és ki se mozdulok, csak ha muszáj.
aug. 31. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem írtad, hogy mi érdekel.

Valami csak van széles e világon, amit szívesen teszel, amiről szívesen olvasol, szerzel információkat, szívesen kipróbálnád, stb.

Mondj pár ilyen dolgot!

szept. 1. 09:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, és nem bántásból: Ha annyira tartalom-dús és érdekes az életed, mint egy láda muskátlinak, akkor nem a sport iránti ellenszenved lesz a probléma.
szept. 1. 10:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ezért nem lesz barátnőd.
szept. 1. 20:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Így viszont tényleg nem lesz párkapcsolatod, mert az emberek többségének igénye van arra, hogy éljen, ne csak túléljen.

A sportoláson kívül is annyi mindent lehetne csinálni.

25/N (#7)

szept. 1. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!