Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy egy ilyen megszeret egy férfit a belsője miatt tehát nem gazdag a férfi? Mennyire gyakori ez?
2024. febr. 9. 09:08
2/6 anonim válasza:
Ebben a srácban engem sokkal jobban taszítana a semmimondó sufnitetoválása, mint az arca.
3/6 anonim válasza:
Nem, és ez a fotó pont egy szatírikus cikkhez volt illusztráció, hogy amíg ronda vagy és igénytelen, addig ne modellkülsejű nőkre ácsingózz neked járó alapjogként. [link]
4/6 anonim válasza:
Nekem volt olyan párom, akivel kapcsolatban mindenki megkérdezte, hogy mit eszek rajta, mert totális ellentétei vagyunk egymásnak. Ha visszagondolok, tényleg én sem értem már, mit szerettem rajta és nem azért, mert kiábrándultam belőle.
5/6 anonim válasza:
Igen ilyenkor mindig a csodálatos belsővel jönnek, ami mindig kiderül, sehol sincs.
6/6 anonim válasza:
Külföldön, azaz a "hanyatló Nyugaton" gyakoribb, mert ott használják sokan az eszüket: nem a másik átverésére.
Magyarhonban...? Esély erre kb. 5%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!