Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem sikerült megszeretnem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sikerült megszeretnem egy sportágat se és ezért soha nem lesz barátnőm, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Teljes szívemből gyűlölöm a sportot!

Küzdősport: Mi az élmény abban, hogy ütnek-vágnak?

Úszás, futás, atlétika, biciklizés, súlyemelés: Iszonyatosan unalmas és monoton, mi az élmény abban, hogy fáradok elfele?

Csapatsportágak (foci, kosár, kézilabda, vizilabda): Nem tudok csapatban együttműködni. Mi az élmény abban, hogy egy labdát kergetek?

Ha ezeket levonom mi marad? Golf? Az hülyeség, unalmas, értelmetlen.

Összeírtam az összes olimpiai sportágat és levonogattam őket, végül nem maradt semmi. Sz*r az összes!

De az esportot is nagyon utálom, nehogy azt higgyétek! Mi az élmény abban, hogy nyomkodom a gombot? Emellett agresszív is, mert folyton agyonlőnek... Undorító, pszichopata játék.

Marad a tévézés, de mi az élmény abban, hogy ülök, azt nézek? Minden film unalmas.

Tényleg ennyiből áll az élet, hogy dolgozol, aztán hazamész és unatkozol? Esetlek néha hokizol, de már az is unalmas.

aug. 31. 12:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon nem jó bőrben vagy kérdező. Ha nincsen egy db hobbid amit csinálsz hetente, neked minden unalmas akkor a kiégés/depresszió felé haladsz, vagy már benne vagy és pszichológiai tanácsadásokra lenne szükséged...
aug. 31. 12:31
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Téged az Isten is jógaórára teremtett. Heverészel, néha kitekeredsz így, aztán úgy, pihenhetsz folyamatosan. Közben még erősödsz is.
aug. 31. 12:37
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Szánalom, mi midenre vagytok képesek fogni a sikertelenségetrket
aug. 31. 12:38
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Táncolj!
aug. 31. 12:43
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg kérdező, legyél break táncos, vagy hip hop. Hip hop lesz barátnőd.
aug. 31. 12:47
 6/21 anonim ***** válasza:
41%

Én most futni tanulok. Évek óta visszatérő elem, de eddig mindig tömény szenvedés volt. Eddig is tudtam, hogy nem az izomzatom a fő gond, hanem a légzés. Most végre ráéreztem és rohamtempóban javul a teljesítményem és már nem is fáj, nem szédülök, nincs hányingerem, ami korábban alapvető volt futás közben. Ami engem illet, én azt a tényt élvezem, hogy végre megy. Maga a sikerélmény doppingol, hogy mindig kicsit jobban, kicsit tovább megy. Emellett tudom, hogy hosszabb távon a testemen is látszani fog a dolog (ami plusz siker lesz) és a kellemest a hasznossal összekötve a kutyát is lemozgatom, mert együtt futunk. Közben hangos könyvet hallgatok, amit amúgy is nagyon szeretek és a húgommal is közös hobbi lett, így tudunk együtt járni, előtte, utána dumálni.

Ha összehasonlítom a mostani futás élményét azzal, amit 4 éve adtam elő az első komolyabb nekilódulásnál (akkor még 10-12 kilóval könnyebben), ég és föld. Pesig ugyanaz a mozgás, ugyanaz a pálya, csak teljesen más a hozzáállásom, a megélésem, mert megtaláltam benne azt, ami örömet szerez (no meg, a próbálkozások meghozták a rutint a légzés terén. Az sokat számított)

Ezzel csak azt akarom írni, hogy mindegy mibe kezdesz, ha a hátad közepére nem hiányzik, csak "muszáj", akkor utálni fogod.

aug. 31. 13:01
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

Valószínűleg nem lesz sportos barátnőd, ennyi történik majd. Mondjuk ha ennyire semmilyen hobbid nincsen, akkor esélyesen semmilyen barátnőd nem lesz, mert hihetetlen kiábrándító, amikor valaki elpocsékolja az életét arra, hogy csak ül és néz. Ennyire nem érdekel semmi? Számomra ez felfoghatatlan.

25/N

aug. 31. 13:02
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
A sport engem sem érdekel, de az ég óvjon egy ilyen hisztis kisfiútól.
aug. 31. 13:29
 9/21 anonim ***** válasza:
35%

Én otthon edzek évek óta, kimegyek az udvarra és nyomom minimális segédeszközökkel, sok mindent saját testsúllyal de ne olyan kitekert street work-outos gyakorlatokat képzelj el csak alap dolgok (többféle fekvőtámasz, tolonc, húzódzkodás, guggolás stb...). Igaz van egykezes súlyzóm meg egy rugós marokerősitőm és ennyi. Sokan azt hiszik konditerembe járok mikor 36 év alatt életemben talán 2x voltam. Régen fociztam de inkább tét nélkül szerettem kispályán de az a társaság már szétment akikkel jó volt és nem arról szólt hogy szétrugdostuk egymást. Sokat mountain bike-oztam ezt is javasolnám neked, én is akarok venni újra egy biciklit és járni az erdőket, még a legdurvább túrákról is feltöltődve értem haza, szép helyeken járhatsz, mozogsz közben zenét is hallgathatsz.

Viszont egyik tevékenység sem segitett eddig ahhoz hogy legyen barátnőm, oda jó duma kell, érteni kell a nők nyelvén, el kell tudni adni magad, cseszheted az izmokat és az állóképességet.

aug. 31. 13:45
 10/21 anonim ***** válasza:
10%

"Én most futni tanulok"

En is. Lefutottam 7km-t, aztan egy hetig nem tudtam labraallni, ugy fajt a terdem. Ugyhogy inkabb gyaloglok.

40F incel

aug. 31. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!