Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt bárki, akinek az elmúlt 1-2 évben sikerült az oldalról tartós partnert találnia?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt a titok nyitja? Mert kezdem úgy érezni hogy az itteni többség aki mostanra az oldalon maradt, az tényleg jó okkal van egyedül.

aug. 31. 12:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Rövid ideje vagyok itt, találtam egy személyt, aki kedves számomra. Nem párt.

Kicsit , nem tudom, hogy mondjam, egyformán gyagyák vagyunk.

Pont azt nyújtjuk a másiknak, amit kerestünk.

aug. 31. 15:52
 22/28 anonim válasza:
Kérdező, én itt találtam meg a barátnőmet idén Februárban :-). De egyébként sajnos teljesen igazad van, sajnos a többség tényleg csak komolytalan troll. A maradék meg csak időszakosan használja az oldalt, és a való életbeli teendői miatt hamar eltűnik, ami talán érthető valamennyire. De hogy mi a titok nyitja? Hát, egy szóval: a szerencse, nem tudok mást mondani. Nincs erre konkrét recept, hogyha ezt vagy azt írod ki a kérdésbe, vagy az adott illetőnek, vagy ha ő ilyen vagy olyan stílusban ír akkor biztos hogy sikeres lesz az ismerkedés. Még olyat sem tudok mondani, ami növeli az esélyeket, láttam én már nagyon inteligens, szépen fogalmazó, ékezettel csetelő embereket is szó nélkül eltűnni. Talán a felhasználónévből lehet valamire gondolni, de az sem 100%.
aug. 31. 16:50
 23/28 anonim ***** válasza:

#20-ra, Kérdező, nem, nem amiatt ami miatt fel is hagynál az itteni ismerkedéssel. :) Nagyon egyszerű oka van: kapcsolatban vagyok.

Gondolom olyanra számítottál, hogy anonim helyen, látatlanban, kép nélkül, meg ilyenek...? :)

Nem, nem. Sőt, bár még nem próbáltam direktben az online társkeresést, de én hamarabb próbálnék ismerkedni itt mint a konkrét társkeresőkön. Itt legalább a kérdések adnak egy kiinduló témát, és nem a sablonos ismerkedési köröket kell futni.

aug. 31. 17:16
 24/28 A kérdező kommentje:
22-es, és te mennyire hatékonyan szűrted az itteni embereket? Mennyire vetted komolyan a red flageket, ami után elköszöntél 1-1 embertől? Hány emberrel volt sikertelen ismerkedésed, mire megtaláltad őt, és össze is jöttetek? Egyébként gratulálok és örülök nektek, úgy hiszem nagy teljesítmény ez itt manapság :)
aug. 31. 17:23
 25/28 anonim válasza:
Hát, én elég komolyan vettem mindenkit, túl komolyan is. Kezdetben rosszul esett hogy csak úgy lelépnek és magamat okoltam. Szóval nem nagyon szűrtem, mert mindenkinek igyekeztem esélyt adni, ugyanakkor emis nagyon ismertem fel a jeleket amik esetleg arra utalhattak hogy baj van. Hány emberrel volt sikertelen? Őszinténszólva, nem tudom. Nehéz ezt kiszámolni, mivel volt akivel nem is volt konkrét ismerkedés, csupán én reménykedtem benne hogy talán sikerül. Akivel konkrétan úgy beszélgettünk, hogy ismerkedés volt a cél és át is mentünk más felületre, az kb 2-3 ember.
aug. 31. 17:28
 26/28 anonim ***** válasza:
22. Ez teljesen okés,nekem mindig is az a egyetlen problémám hogy akkor miért nincs gerincük annyit válaszolni hogy nincs kapacitásuk a beszélgetésre és ezért inkább hagyjuk?Sokkal elegánsabb lenne mint az hogy random a semmire eltűnnek és ezt sorozatosan csinálják meg a nők,nem egyedi eset.Nyílván mivel leginkább nőkkel beszélgetek így róluk tudok nyilatkozni és sajnos ez a tendencia folyamatosan.Amikor meg megírom hogy ez így nem okés meg bármi egyből amelyik hajlandó reagálni még neki áll feljebb hogy nem itt éli az életét,sok dolga van stb szóval a szokásos gagyi szöveg:D.
aug. 31. 17:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Régen mindenféle partnert találtam itt. Sokszor elég volt hozzá egy kétszavas komment! Most meg... de nem is igazán hiányzik.

"Mert kezdem úgy érezni hogy az itteni többség aki mostanra az oldalon maradt, az tényleg jó okkal van egyedül."

Miért gondolod hogy egyedül van? Szerintem sokan jönnek fel ide pár percre unalmukban. Nekem mindig is volt valakim. Egyszerre több is. Élőben sikeresebb voltam mindig is. Randiappokat nem próbáltam. Az nem érdekel.

szept. 1. 12:42
 28/28 A kérdező kommentje:
A kérdésem eredetileg az ismerkedés kategóriába lett feltéve. A modik valamiért jobbnak látták áttenni ide. Szóval erre a kérdésedre hogy miért gondolom hogy egyedül van, a válaszom az hogy az egész ismerkedés kategória tematikája többnyire ez. A többség ott keres valakit, többnyire párt, vagy kalandot. És eléggé vegyes tapasztalatokat lehet olvasni manapság, hogy finoman fogalmazzak.
szept. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!