Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt 13 évben végül is...

Tekergő68 kérdése:

Az elmúlt 13 évben végül is sikerült valamelyest Ausztriához közeledni a bérek terén?

Figyelt kérdés

2023. aug. 15. 20:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Igen, sikerült. Nem akkora mértékben, mint szeretnénk, de mindenképp volt közeledés.
2023. aug. 15. 20:39
 2/22 anonim ***** válasza:
36%
Igen, amikor nekem kínálak osztrák állást, már korántsem lőnek annyira fölé a mostani béremnek.
2023. aug. 15. 20:40
 3/22 anonim ***** válasza:
24%
Inkabb Ausztria kozeledik felenk berek teren.
 4/22 anonim ***** válasza:
40%

PERSZE! Főleg a közalkalmazottaknak!

Persze az infláció van, hogy háromszorosa az osztráknak vagy összecsinálja magát a forint, mint egy harmadik világ béli valuta, de VÉGÜL IS!

5/22 szántóvető ***** válasza:
76%
nem,de az árak terén bár beértük őket.
2023. aug. 15. 20:49
 6/22 anonim ***** válasza:
15%
Én szerintem Ausztria bérekben nagyon le van maradva. Én ahány osztrákkal eddig beszéltem, egy sem érzi olyan jól magát mint én itt. Volt amelyik elmondta Magyarországon csináltatta a fogait mert itt olcsóbb. Nekem meg eszembe nem jutna mondjuk Romániába átmenni, mert ott olcsóbb valami. És azért ott egy egyszerű kétkezi munkás nem keres annyit mint itt. Mondom ezt úgy, hogy gépkocsivezető vagyok, nem valami professzor vagy politikus. És még mielőtt valaki fidderséggel vádolna: Nótórius fideszrühellő. :)
2023. aug. 15. 20:49
 7/22 anonim ***** válasza:
33%

"Igen, amikor nekem kínálak osztrák állást, már korántsem lőnek annyira fölé a mostani béremnek."

Hát már bocs, de ha nekem kínáltak állást általában kevesebbért tették mint a mostani bérem. Egyedül az angol volt az aki egymillió kettőt ajánlott, átszámolva, de elköltve, tehát vásárlóerőben az sem érne ott annyit, mint a mai fizetésem itthon. Meg ha érne sem fogok ötven-százezerért költözgetni. Menjen akinek hat anyja van.

2023. aug. 15. 20:52
 8/22 anonim ***** válasza:
20%

"nem,de az árak terén bár beértük őket."

Árak itthon lényegesen alacsonyabbak, főleg ha forintszámláról fizetsz euróban. Jó persze értem én, hogy ez pont az orbáninfláció miatt van, mert szarul váltják az eurót. De még mindig itt kell vásárolni és hordani ki mert így járok jobban.

2023. aug. 15. 20:54
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Persze, leszakadni.
2023. aug. 15. 20:55
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
Villanyszerelőként itthon 1000 eurót kapsz, kint 2500 euró +két havi extra fizu. Miről beszélünk?
2023. aug. 15. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!