Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt bárki, akinek az elmúlt 1-2 évben sikerült az oldalról tartós partnert találnia?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt a titok nyitja? Mert kezdem úgy érezni hogy az itteni többség aki mostanra az oldalon maradt, az tényleg jó okkal van egyedül.

aug. 31. 12:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nyugalom, én is ezt érzem, ha el is indul egy beszélgetés, vagy szó nélkül eltűnik, vagy... Itt ezer féle okot tudnék én is sorolni, hogy mi a gond, amit most nem részleteznék, de gondolom rájöttél te is, nem érdemes nagyon ismerkedni!
aug. 31. 12:47
 2/28 anonim ***** válasza:

lehet h beteg vagyok, de nem rossz ember

és ez fájt :(

aug. 31. 12:50
 3/28 anonim ***** válasza:

Van.

Valószínűleg szerencsém volt.

aug. 31. 12:53
 4/28 A kérdező kommentje:

Én is tudnék ezernyi tönkretevős okot valóban, el is kezdtem a kérdés alatt kifejteni de rájöttem hogy inkább nem ilyen irányba vinném el. És lehet valaki beteg és nem rossz ember, de ha olyan a betegsége akkor nem fog tudni kapcsolatot fenntartani, mert egyszerűen toxikus a másik félre.

3-as, a szerencsén kívül kicsit még meg tudnál nekünk pár részletet osztani? Pont az ilyen esetek elemzésére készült ez a kérdés. Illetve ti mikor ismerkedtetek meg, és mióta tart az ismerettség, és milyen jellegű?

aug. 31. 12:57
 5/28 anonim válasza:

Nekem semmi szerencsém nem volt az elmúlt években. írom ezt úgy, hogy 8-10 évvel ezelőtt több randim volt innen, mint akárhonnan máshonnan. Megannyi embert ismertem meg, és több barátságom is alakult ki innen. Viszont ma már azt érzem ,hogy kb lehetetlen itt társaságot, neadj isten többet találni.

26F

aug. 31. 13:10
 6/28 anonim ***** válasza:
Attól függ, férfként szinte kizárt, nőként azért nem olyan nehéz
aug. 31. 13:15
 7/28 anonim válasza:

Ez a kijelentés eléggé ellentmondó :)

Ha egy nő talált itt valakit, akkor azzal egy időben, amennyiben heterókról van szó, egy férfi is talált valakit...

aug. 31. 13:51
 8/28 anonim ***** válasza:

Ez a szokásos és ráadásul fárasztó szöveg itt nem igazán állja meg a helyét.

Mert ahogy a #7 írja. Ha egy nő talál itt partnert, akkor azzal egyidőben egy férfi is.

Vagy a másik, hogy simán csak lényegesen a nők fölé helyezted az itt lévő férfiakat, úgymond minőségben?

aug. 31. 14:01
 9/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyire igaz a 6-os állítása, de szerintem ő arra gondolhatott hogy itt is el van tolódva a nemek aránya az ismerkedés kategóriában, több a férfi felhasználó mint a nő.

És nem akarom eltolni a kérdést nemek háborújába, nekem itt értelemszerűen csak nőkkel volt tapasztalatom ismerkedés kapcsán, nekik meg feltételezem férfiakkal. De akikkel dolgom volt itt, azoknál mind kibukott idővel a toxikusság, még ha eleinte ügyesen el is fedték. És sosem működött, lehet az ember bármilyen toleráns és jófej, ha azzal folyamatosan visszaélnek, egyre jobban. Ráadásul ezen nők egy része még náluk is gázabb emberrel volt együtt, vagy jött össze végül, a privátban mesélt storyk alapján. Szóval nem lövök nagyon mellé szerintem azzal a megállapítással, hogy a többség itt tényleg sérült és toxikus, ezáltal normális kapcsolódásra alkalmatlan.

aug. 31. 14:03
 10/28 anonim ***** válasza:

Nagyon durván el van tolódva a nemek aránya....

A férfiak 99%a itt nem fog találni míg a nők 99%a simán talál gondolom elég egyértelmű a sok buta nő aki nem hiszi regisztráljon férfi profilt és próbálja ki :)

aug. 31. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!