Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt bárki, akinek az elmúlt 1-2 évben sikerült az oldalról tartós partnert találnia?
Oh, ha egy nő kiír egy kérdést hogy ismerkedni legalább 50 válasz jön de a privát üzenetek száma biztos hogy sokkal sokkal több
Ha egy férfi ír ki ilyet maximum egy kettő másik pasi ír oda akik kinevetik
Nekem sikerült, igaz nem tartós partnert, hanem egy igaz barátot találnom egy pasi személyében. :)
Sokban hasonlítunk, és így jobban megértjük egymást. És persze, az őszinteség mindenek előtt a legfontosabb.
Felesleges vissza nézni a kérdéseket. Ahogy olvasgatom a kategóriát, ha a kérdésben nő keres férfi társaságot, akkor is rendszeresen, szinte kivétel nélkül sorra az van alatta, hogy tuti nem nő, kamu.
Itt már a nőnek sem hiszik el, hogy az.
Én meg azt mondom, hogy vannak nők, csak kevés az igazán értelmes. Akivel normálisan ellehetne beszélgetni.
Mondom én, aki egy nő😁
Mondjuk, nőként, nekem is ez a tapasztalatom a visszajelzések alapján. Annyiszor megkaptam már, hogy végre egy üdítő színfolt, kis értelem, valaki akivel lehet beszélgetni, aki tud írni, beszélgetni.
Csak velem meg "egy gond van": hogy nem ismerkedni vagyok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!