Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt bárki, akinek az elmúlt 1-2 évben sikerült az oldalról tartós partnert találnia?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt a titok nyitja? Mert kezdem úgy érezni hogy az itteni többség aki mostanra az oldalon maradt, az tényleg jó okkal van egyedül.

aug. 31. 12:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hülyeség az érvelésetek, a valóságban is ugyan annyi nő és férfi van még is férfiként nagyon nagy meló szexpartnert találni míg nőként csak egy csettingtés bármikor
aug. 31. 14:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Én annak hiszek amit látok a saját szememmel. Másnak ugyanezt tudom javasolni. Mondjuk egy hétre visszamenőleg megnézni az összes kérdést, mennyit tett fel férfi és mennyit nő. Aztán megnézni a válaszok számát, hol mekkora a kereslet. Ebből úgy gondolom simán kijönne hogy több a férfi a kategóriában, mint a nő. Bár jelzem, nálam a problémát nem ez okozta, nekem a legtöbb visszaírt, és sokkal egész jól elvoltunk egy darabig. A bajok csak utána kezdődtek mindig.
aug. 31. 14:29
 13/28 anonim ***** válasza:

Oh, ha egy nő kiír egy kérdést hogy ismerkedni legalább 50 válasz jön de a privát üzenetek száma biztos hogy sokkal sokkal több

Ha egy férfi ír ki ilyet maximum egy kettő másik pasi ír oda akik kinevetik

aug. 31. 14:32
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült, igaz nem tartós partnert, hanem egy igaz barátot találnom egy pasi személyében. :)

Sokban hasonlítunk, és így jobban megértjük egymást. És persze, az őszinteség mindenek előtt a legfontosabb.

aug. 31. 14:34
 15/28 anonim ***** válasza:

Felesleges vissza nézni a kérdéseket. Ahogy olvasgatom a kategóriát, ha a kérdésben nő keres férfi társaságot, akkor is rendszeresen, szinte kivétel nélkül sorra az van alatta, hogy tuti nem nő, kamu.

Itt már a nőnek sem hiszik el, hogy az.

aug. 31. 14:36
 16/28 anonim ***** válasza:
Annyira kevés a nő hogy már hihetetlen
aug. 31. 14:36
 17/28 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom, hogy vannak nők, csak kevés az igazán értelmes. Akivel normálisan ellehetne beszélgetni.

Mondom én, aki egy nő😁

aug. 31. 14:40
 18/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk, nőként, nekem is ez a tapasztalatom a visszajelzések alapján. Annyiszor megkaptam már, hogy végre egy üdítő színfolt, kis értelem, valaki akivel lehet beszélgetni, aki tud írni, beszélgetni.

Csak velem meg "egy gond van": hogy nem ismerkedni vagyok itt.

aug. 31. 14:46
 19/28 anonim ***** válasza:
Ja tudom a nők mindenhol ezt mondják hogy én nem ismerkedem meg nem beszélek idegenekkel aztán meg sírnak hogy miért nem találnak egy rendes pasit
aug. 31. 14:51
 20/28 A kérdező kommentje:
18-as, megkérdezhetem mi az oka hogy nem ismerkedni vagy itt? Biztosítalak, nem foglak erőszakosan győzködni semmiről, teljesen más okból kérdezem. Sokkal inkább motivációt és önigazolást gyűjtök arra, hogy könnyebben felhagyjak az itteni "ismerkedéssel".
aug. 31. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!