Mit lehet kezdeni az extrém magánnyal amit az elmúlt 10 évben nem sikerült megoldanom?
30 éves vagyok
És kisebb kihagyásokkal, gyakorlatilag meg vagyok bénítva e miatt az érzés, miatt
Már nagyon sok mindent kipróbáltam, sok mozgás, táplálkozásbeli változtatások, pozitív gondolkodás, pszichológushoz járás, nyitottnak lenni másokra stb..
Egy ideig mind ez szép és jó, de a mélypont egyre erősebben tér vissza, és már-már nem birom elviselni ezt az érzés, olyan rossz
Ezt az egészet igazából az indukálta, amikor a kinézetemben olyan változások léptek be ami a 13-14 éves kor körüli hormonváltozások miatt történtek, hogy teljesen reményvesztett lettem és bezárkódtam
Majd erre rá, 25 évesen meg elkezdett őszülni a hajam, az tette fel az íre a pontot és úgy gondoltam, ok akkor mostantól annyi lesz az életem, hogy leülök a szobámba és nem csinálok semmit, mert kb innentől nincs sok értelme
Mit lehet ilyenkor csinálni, hogyan szűnjön meg az, hogy így látom a világot, és újra úgy lássam mint mondjuk 10 éves koromban?
30F
Otthon élek szüleimmel, visszaköltöztem 3 éve. Azelőtt külföldön éltem 6 évig
testvéreimnek van önálló élete, velük nem tudok igazán beszélgetni semmiről mert nem érdekli őket annyira. Most nem dolgozom tavaly felmondtam kiégés miatt, régi osztálytársakkal azért nem beszélek, mert rossz benyomást tettem sztem, és nem akarok abból építkezni, mert az csak mégrosszabb eredményekhez vezet
Meg akarom nyomni a reset gombot de nem tudom hogyan
Sztem ez cptsd lesz , az a baj h igy habar egy eletet le.lehetne élni ,nincs nagyon ertelme
Munka.nem fog ebbol meggyogyitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!