Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért találnak olyan nehezen vagy többségük egyáltalán nem, sikeres férfiakat?
De lehet! Érdekes módon a szüleim generációjában még ez volt a normális. Meg az, hogy a család érték, nem a pénz a legfontosabb, együtt akartak emberek megöregedni. Nekik még a házasság nem arról szólt, hogy van egy fix punci, hanem hogy szépen fel tudják nevelni a gyerekeket és útnak tudják őket indítani az életben.
Ezek az értékek vesztek el. Ha egy nő ma azt mondja az első randin, hogy szeretne házasságot és gyerekeket, akkor nem lesz második randi. De ha azt mondja, hogy imádja az anált és randi végén szívesen leszopná, akkor igen.
Na ennyit arról, hogy mennyire éri meg hűségesnek, jó társaságnak, barátnak, meg bármi másnak lenni.
Nőként az az egyetlen dolgod, hogy ideális szexjáték legyél. Szép, fiatal, vékony, feszes, minden lyukba mehet minden, az alatt a két perc alatt képes több orgazmusra, kedvenc étele a friss sperma, és akár a saját anyja újraélesztését is félbehagyja, ha a pasija szexért füttyent. Ő maga hűséges, egyedül a két nő egy pasi felállás a kivétel. Sőt, ő ajánlja fel a barátnőjét.
Egyébként sok vizet nem zavar, csendben takarítgat a sarokban.
Ez ma az álomnő.
Sok férj a saját feleségéről annyit nem tud, hogy mivel lepheti meg karácsonykor. Arra még emlékszik, szülinapra, házassági évfordulóra nem, hiszen nem fontos.
Az emberi értékekről meg csak annyit, hogy a világ legtermészetesebb dolga eldobni a feleséget, ha felszed pár kilót esetleg elmúlt 30. Ilyenkor illik szelíd mosollyal nyugtázni, hogy a férj nem tehet róla, természetes ösztön. Utána a nőt szídja mindenki, hogy mit nem adott meg.
Amúgy meg: érdekes, hogy én a legjobb barátnőim esetében is látom ezeket az értékeket. De a férfiak nem. Egyik xar kapcsolatból a másikba, ahol olyan pasik rombolják az önbizalmuk, akik a bokájukhoz nem érnek fel. (Nem vagyok leszbikus, sajnos.)
Ne magadból indulj ki, hogy nincs a gyakorin kívül szociális kontaktod. 🤡
Szingli vagyok, nem magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!