Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért találnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért találnak olyan nehezen vagy többségük egyáltalán nem, sikeres férfiakat?

Figyelt kérdés
Sikeres nők sikeres körökben mozognak, munkahelyen is ott vannak a sikeres férfiak, vagy ha a nő vállalkozó akkor ott vannak a sikeres, gazdag vállalkozó férfiak.

aug. 31. 09:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
55%
Mivel az átlag alatti nő is sikeres gazdag pasit akar. Nem jut mindenkinek. Ez van. Plusz meg is kell ahhoz ütni a szintet a nőnek is.
aug. 31. 09:15
 2/36 anonim ***** válasza:
47%

Az átlagos nő éppúgy gondban van a párkereséssel, mint az átlagos férfi. Minden nőnek a gazdag csávó kell, de hát a gazdag csávók limitáltak. Bár a gazdag csávó leállna kb. bárkivel, de átlagos nővel nem fog megállapodni. Az ily módon dobott illúzióvesztett átlagos nő megkeseredetten lép vissza a társkeresés piacára, amikor már a saját szintjén lévő férfiak sem lesznek jók neki, mert még mindig a gazdag csávóról ábrándozik, aki hitegette meg ápolgatta. A csóró csávó pedig mindenkivel megállapodna már, csak ezen a szinten nem nagyon vannak (normális) nők, mert az ő szintjén kb kétféle nő létezik: a gazdag csávókban csalódott nők, és a gazdag csávót még nem tapasztalt, de rólunk fantáziáló nők. Gazdag nő meg nem áll le csóró férfival. A kör bezárult.

(Felhasznált irodalom es forrás: Gyk, 427295957 női beszámoló és vélemény)

aug. 31. 09:34
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kiskortól sulykolták, hogy gazdag fiúm sose lesz. Így nem is mertem még rájuk se nézni az egyetemen. Sose volt nagyon gazdag pasim.

A saját szintemen könnyű férfit találni, bárhol lehet.

aug. 31. 09:45
 4/36 anonim ***** válasza:
71%

Valószínűleg nem ugyanazt gondoljuk arról, hogy mit jelent a sikeres férfi. Az, hogy eljutott a diplomáig, nekem nem jelent semmit. Főleg úgy, ha ezt 8 év alatt, kegyelem kettesekkel.

Az, hogy jobban keres, mint az átlag, megint nem jelent számomra semmit.

Számomra az a férfi különleges, aki emberileg kiemelkedő. Márpedig belőlük van a legkevesebb. Például a munkahelyen napi 8 órában, viszonylag jól megismerjük egymást. 10 férfiből 9 csak egy állat ruhában. Az az 1 meg egész biztosan foglalt.

aug. 31. 09:51
 5/36 anonim ***** válasza:
20%

Állat ruhában? Ez jó.

Legalább tudom, hogy miért öltöztetik olyan lelkesen a cicát, kutyát a magukra maradt vénlányok.

aug. 31. 10:11
 6/36 anonim ***** válasza:
21%

Azert nem talalnak mert senki se eleg jo.

Legyen penzes, udvarias, muvelt, galans, es nezzen ki ugy nint egy felisten.

A negyvenes otvenes teheneknek is ez az alap elvaras. Persze hogy nem talalnak

aug. 31. 10:20
 7/36 anonim ***** válasza:
84%

#6 nézzen ki úgy, mint egy félisten xDDDDDDDDDDDDDD

Bazzeg, gyerek, szakadok rajtad a röhögéstől. Magyar valóság, tessék: [link]

aug. 31. 10:42
 8/36 anonim ***** válasza:
75%

Hogyan definiálod a sikeres szót? Nőként én nem sikeres, hanem értelmes férfit keresek, nyilván ez is kihívás...

Hihetetlen ostobák ezek a kérdések. Elvileg csak felnőttek használhatják az oldalt, de mintha az összes nyolcéves itt homokozna.

aug. 31. 10:45
 9/36 anonim ***** válasza:
Normális, nem elszállt igényű férfiként is nagyon nehéz találni... :(
aug. 31. 10:55
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

40-es nő vagyok, genetikailag és vizuálisan is nagyon messze a tehéntől.

Nem sikeres férfit keresek, hanem értelmes és megbízható társat, aki nem kell, hogy félistennek látsszon, de legalább annyira adjon magára, mint én.

Már ilyet is roppant nehéz találni.

aug. 31. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!