Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért találnak olyan nehezen vagy többségük egyáltalán nem, sikeres férfiakat?
Az átlagos nő éppúgy gondban van a párkereséssel, mint az átlagos férfi. Minden nőnek a gazdag csávó kell, de hát a gazdag csávók limitáltak. Bár a gazdag csávó leállna kb. bárkivel, de átlagos nővel nem fog megállapodni. Az ily módon dobott illúzióvesztett átlagos nő megkeseredetten lép vissza a társkeresés piacára, amikor már a saját szintjén lévő férfiak sem lesznek jók neki, mert még mindig a gazdag csávóról ábrándozik, aki hitegette meg ápolgatta. A csóró csávó pedig mindenkivel megállapodna már, csak ezen a szinten nem nagyon vannak (normális) nők, mert az ő szintjén kb kétféle nő létezik: a gazdag csávókban csalódott nők, és a gazdag csávót még nem tapasztalt, de rólunk fantáziáló nők. Gazdag nő meg nem áll le csóró férfival. A kör bezárult.
(Felhasznált irodalom es forrás: Gyk, 427295957 női beszámoló és vélemény)
Nekem kiskortól sulykolták, hogy gazdag fiúm sose lesz. Így nem is mertem még rájuk se nézni az egyetemen. Sose volt nagyon gazdag pasim.
A saját szintemen könnyű férfit találni, bárhol lehet.
Valószínűleg nem ugyanazt gondoljuk arról, hogy mit jelent a sikeres férfi. Az, hogy eljutott a diplomáig, nekem nem jelent semmit. Főleg úgy, ha ezt 8 év alatt, kegyelem kettesekkel.
Az, hogy jobban keres, mint az átlag, megint nem jelent számomra semmit.
Számomra az a férfi különleges, aki emberileg kiemelkedő. Márpedig belőlük van a legkevesebb. Például a munkahelyen napi 8 órában, viszonylag jól megismerjük egymást. 10 férfiből 9 csak egy állat ruhában. Az az 1 meg egész biztosan foglalt.
Állat ruhában? Ez jó.
Legalább tudom, hogy miért öltöztetik olyan lelkesen a cicát, kutyát a magukra maradt vénlányok.
Azert nem talalnak mert senki se eleg jo.
Legyen penzes, udvarias, muvelt, galans, es nezzen ki ugy nint egy felisten.
A negyvenes otvenes teheneknek is ez az alap elvaras. Persze hogy nem talalnak
#6 nézzen ki úgy, mint egy félisten xDDDDDDDDDDDDDD
Bazzeg, gyerek, szakadok rajtad a röhögéstől. Magyar valóság, tessék: [link]
Hogyan definiálod a sikeres szót? Nőként én nem sikeres, hanem értelmes férfit keresek, nyilván ez is kihívás...
Hihetetlen ostobák ezek a kérdések. Elvileg csak felnőttek használhatják az oldalt, de mintha az összes nyolcéves itt homokozna.
40-es nő vagyok, genetikailag és vizuálisan is nagyon messze a tehéntől.
Nem sikeres férfit keresek, hanem értelmes és megbízható társat, aki nem kell, hogy félistennek látsszon, de legalább annyira adjon magára, mint én.
Már ilyet is roppant nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!