Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők miért találnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért találnak olyan nehezen vagy többségük egyáltalán nem, sikeres férfiakat?

Figyelt kérdés
Sikeres nők sikeres körökben mozognak, munkahelyen is ott vannak a sikeres férfiak, vagy ha a nő vállalkozó akkor ott vannak a sikeres, gazdag vállalkozó férfiak.

aug. 31. 09:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
19%
Ertekes vagyok, ertelmes, jo anyagi hatter. Bazhatom ha 110 kg vagyok :) egybol kuka mindenkinel :)
aug. 31. 11:03
 12/36 anonim ***** válasza:
62%

Igen, így van.

Olyat akarok, akit szexuálisan kívánok, aki ha belecsókol a nyakamba, akkor már elönt a vágy, és az ágyig se bírom ki.

Olyat, aki a legjobb barátom is, akivel bármikor tudok hosszasan beszélgetni, vagy csak ülünk és élvezzük egymás közelségét. Akivel tudok viccelődni, játszani, akivel egy húron pendülünk.

Olyat, aki a család tartóoszlopa (lehet), aki jól bánik (majd) a gyerekeinkkel, akivel közösek az elgondolásaink a nevelésről, ágy pénzügyekről, házasságról (vagy annak hiányáról), akiről el tudom hinni, hogy jó férj és apa lesz.

Igen, ezt akarom, mindet egyben, egyetlen embertől, és nem 3-4-ből összegyúrva.

Nem akarok egy unalmas majom mellett unatkozni, miközben előre undorodok az esti szextől, aki ordít a családdal, aki egyedül se képes megélni, nem hogy gondoskodni a saját gyerekéről.

Természetesen a fent említett férfi a mai magyar lakosság kb 1%-a, vagy annyi se. Nőként három lehetőséged van.

1. Várod a csodát.

2. Megalkuszol, kisebb vagy nagyobb mértékben. Ami többnyire a szerelem VS biztonság közti döntés.

3. Megtanulsz egyedül boldog lenni.

Erre természetesen az a megoldás a "férfiak" részéről, hogy adjuk lejjebb az igényeket. Elvégre minek nekünk kielégítő szex, érzelmi és anyagi biztonság, család, meg ilyen balfasságok. Álljunk össze bárkivel! Viszont: utána KÖTELEZŐ úgy tenni, mintha a ruhába bújtatott majom álmaink kanmajma lenne, aki minden igényünknek megfelelő, sőt túl is szárnyalja.

Hát, kösz, nem.

Amíg a kanmajmok nem fejlődnek emberré, én teljesen jól elvagyok egy vibrátorral, két macskával, és egy-két femináci barátnővel. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

aug. 31. 11:04
 13/36 anonim ***** válasza:
28%
12. Hány éves vagy, Miss Tökély?
aug. 31. 11:06
 14/36 anonim ***** válasza:
73%

12 es tokeletesen osszefoglalta. Jar ni a tokeletes, ha nem is 100 inkabb 120 szazalekos pasi.

Kivancsi lennek kedves 12 mennyire lennel noies, kivanatos, empatikus partner. Azert sejteseim vannak

aug. 31. 11:19
 15/36 anonim ***** válasza:
66%

Miért fontos? Mert szerinted csak egy 15 éves, éppen legális, ropogós husi várhatja ezt el?

Mikortól kéne egy darab xarnak érezni magam, akinek megtiszteltetés, hogy a kanmajom hajlandó megmászni? 30? Naná. De te a szíved mélyén inkább írnál 25-öt. Eltaláltam?

Látod, pont ez a hozzáállás az, ami miatt nem tartom hozzám méltónak a többséget, akkor se, ha diplomás, pénzes, és sikerült nem disznóvá híznia.

aug. 31. 11:21
 16/36 anonim ***** válasza:
34%
15. Ne viccelj! A vibrátornak, amit magadba helyezel megtiszteltetés, hogy megmászhat téged :)
aug. 31. 11:26
 17/36 anonim ***** válasza:
40%
15. Amúgy meg milyen hozzáállás? Az, hogy megkérdeztem a korodat? Miért, nem szabad? Jaa, a Miss Tökély volt a probléma, ééértem. De most miért, nem tartod magad tökéletesnek? Már egy kanmajomhoz képest legalábbis? Mert nem puncimókusként mutatkoztál be :) Szóval csak többre kell, hogy tartsd magad. Így van?
aug. 31. 11:30
 18/36 anonim ***** válasza:
52%
Azert van annak egx diszkret baja, hogy a maximalista elvarasok melle meg massziv ferfigyulolet is tartozik
aug. 31. 11:35
 19/36 anonim ***** válasza:
75%

#12 ezt írta le, csak hosszabban:

Olyat szeretne, akit vonzónak talál és hó vele a szex, szellemileg egyenrangú partner, és emberileg megbízható, családközpotú. Anyagilag nem húzza le.

Erre itt megy a fröcsögés, hogy hú de sokat elvár a királykisasszony, ilyet úgyse fog találni.

Az a szomorú, hogy mindkettőtöknek igaza van. Ilyen férfit tényleg szinte lehetetlen találni.

Eddig minden kapcsolatom azért ment tönkre, mert ezekben kénytelen voltam kompromisszumot kötni. Pedig egy hosszú távú párkapcsolathoz ez a minimum. Erre leírjátok, hogy ez bizony nem jár ám akárkinek!

De miért nem? Miért nem lehet alap, hogy egy igazi férfi az ilyen?

Nőként mindent IS.

aug. 31. 11:38
 20/36 anonim ***** válasza:
79%

Az a szomorú, hogy amiket a #12-es leírt, egyáltalán nem nagy elvárások, hanem ezek alap dolgok kellene hogy legyenek. Ezen feltételek teljesülése nélkül nem is szabadna családalapításba kezdeni, ezért van ennyi elcseszett házasság.

Ehhez képest ha egy nő le meri írni, hogy szeretné élvezni a szexet és egy kívánatos, ugyanakkor megbízható társra vágyik, rögtön habzó szájjal támadják őt a mentálisan egy rosszul értelmezett őspatriarchátusban rekedt kiscsávók.

aug. 31. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!