Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedjen egy budapesti harmincas férfi ha még sosem volt barátnője de szeretne?
23-as köszönöm a segítséget. Szemeztem én is a havervagy-gyal de sajnos azt hallani hogy az egy elég belterjes liberális csoport, nehéz ott is szocializálódni, megvan a törzsmag.
Sőt! Az terjed egyre több helyen hogy van ott néhány helyi szervező ( hivatalos és nem hivatalos ), többnyire Chad, akik igazából "levadásszák" az összes nőt aki odamegy, és konkrétan nekik van az egész "ismerkedés" fenntartva hogy meglegyen a napi betevő "falatjuk". Elég undorító és tudom hogy összeesküvés elmélet de nekem ez a benyomásom.
38F incel
Ha egy hirtelen csoda, vagy sorsfordulat utan letamadnanak a nok, hogy mekkora asz pasi vagyok, akkor sem gyogyulnek ki, hanem a tobbi incelt gyogyitanam, megosztanam veluk, hogy nekem hogy sikerult, es azt, hogy vegul a nok mit szerettek meg bennem.
40F incel
25-ös nincs támadás szerintem csak ténymegállapítás hogy nehéz manapság ismerkedni, és ezt nem csak én mondom.
38F incel
26-os te egy jó ember vagy egy jó incel. Ezzel a bejegyzéseddel bebizonyítottad a kérkedőknek hogy nem minden incel aljas szemétláda Elliot Rodger, hanem sokan szerethető "balfékek", vagy csak szimplán Non-Chad férfiak.
Bárcsak a nők is tudnának átmenetekben gondolkodni és nem csak Chadben....
38F incel
Amugy komolyan mondom.... Ha megkapnam a jelszot a nok szivehez, szerintem konyvet irnek, es terjesztenem az incelek kozt, hogy minel tobbeket kihuzzak ebbol a pokolbol. 12-es Venusz-Kheiron-om van, ugyhogy erre merget vehetsz. De amugy szerintem mar nincs eselyem, 40 elmultam, es valszeg a 40-80 is ilyen lesz, mint a 0-40. Foleg, hogy az (fizikai) egeszsegi allapotom is kezd mar lejtmenetbe menni.
40F incel
"sokan szerethető "balfékek", vagy csak szimplán Non-Chad férfiak"
Azaz friendzone-tolteleknek valok :)
Ez egy jobb megfogalmazas.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!