Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyeseknél miért kényes téma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyeseknél miért kényes téma az ex említése, vagy ha rosszat mondok rá?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy 40-es nővel, és a bizalomról jött elő a beszélgetés. Írom neki, hogy ez nekem fontos, mert kétszer is elég durván átvertek. Visszakérdezett, hogy mivel?

Leírtam, hogy a volt élettársam, olyan dologban döntött annak ellenére, hogy erről volt egy megállapodásunk, hogy az az egész életemre kihatással van. Utána meg egy beteges hazudozóval hozott össze a sors, és ott is voltak durva dolgok.

Eddig akiknek ezt elmeséltem, mind megdöbbentek, de teljesen megértőek voltak, ez a nő meg nekem támadt, hogy mit érdekli őt az én exeim, meg milyen dolog bántani őket? Basszus! Ő kérdezte mivel vertek át, és én voltam az áldozat, akkor miért én vagyok a hibás? Erre letiltott.

Mondjuk nála az is fura volt, hogy mikor megkérdeztem mióta van egyedül, arra az volt a válasza, hogy elég régóta ahhoz, hogy erős legyen.

aug. 25. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle inkább.
aug. 25. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem hullatok könnyeket miatta ;) , sok nővel beszélgettem már, és azt tapasztaltam, hogy 50-hez közeledve egyre több az olyan, aki fura, de ilyen még nem volt.
aug. 25. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

Talán az nem tetszett neki hogy te az örök áldozat vagy, az exek meg milyen szar emberek. Róla is hasonlóképp beszélnél, ha összejöttetek volna és szakítotok.

Nem értem ti férfiak mit lovagoltok ennyire az ex témán...ráadásul 50 évesen.

Egy megkeseredett vén faxx vagy.

aug. 25. 11:56
 4/7 A kérdező kommentje:

"Egy megkeseredett vén faxx vagy."

Mindenki magából indul ki! 🤣 Ha te annyira boldog lennél, akkor nem itt fórumoznál, és szidnád az embereket, és ahogy látom te is azok közé a nők közé tartozol, akik ahogy öregednek, úgy zizzennek meg. 🤣

aug. 25. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Kihúztad a bolondkártyát a pakliból. Vannak ilyenek sajnos, de inkább az elején, mint hogy rákölts a randikra és utána megy le kutyába a menyecske.
aug. 25. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Azért, mert ha túl korán kb. az első beszédtémád az exed meg a volt nőidről való panaszkodás, az azt a hatást kelti, hogy:

- nem vagy még túl rajta

- panaszkodós energiavámpír típus vagy

- "minden nő szemét volt velem eddig, én meg tökéletes vagyok" jellem érzete van

Ezekről hasznos beszélni, de nem az ismerkedés legelső szakaszában - akkor a másikra érdemes koncentrálni, nem más nőkre (vagy férfiakra pepitában).

aug. 25. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, én tinikorom óta fórumozok, mert ez az egyik hobbim, és ki is szoktam osztani azt, aki szerintem azt érdemli, mégis boldog életem van. :)

Képzeld, picit gonosz is vagyok, szóval erőt és örömöt is tudok meríteni adott esetben más szidásából.

Amúgy a kérdésre a választ leírták, a 6-ossal értek egyet, pláne az utolsó ponttal.

aug. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!