Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ az, hogy egy lányból kedves, közvetlen, barátságos nő lesz, vagy pedig finnyás, kényes, mísz úri dáma?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Elkényeztetett, semmiért nem hálás, mindent természetesnek vevő,semmiért nem küzdő, csak a készbe beülni szerető, csak ő létezik, és mindenki ő alá tartozó szemlélet és nagyon nagyfokú pénzéhség. Az emberi értékeket sárba tipró ember.

Abszolút és kizárólag nevelési hiba.Már az alapoktól.

2020. júl. 18. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Sok mindentől, de szerintem főleg a szülői neveléstől.

Ismerek gyönyörű gazdag nőt is aki egy igazi tündér és csúnyább középosztálybelit aki iszonyatosan beképzelt.

2020. júl. 18. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
1+ A majomszeretetű nevelés hozadéka, és folyamodványa az ilyen ember. Ez termelődik ki belőle ilyen nevelés hatására.
2020. júl. 18. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Genetika

Szülői pènztárca

Kènyeztetèse

Nevelèse

Mit èlt át , csalódás stb

Aztán ő dönt melyik írányba megy

2020. júl. 18. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Mármint hogy HOZZÁD, kérdező?
2020. júl. 18. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
35%

*Mit èlt át , csalódás stb

*Genetika

Egyiknek sincs semmi köze hozzá.

2020. júl. 18. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Leginkább azon múlik, mit éreznek, mit engedhetnek meg maguknak. Ha jó pasi vagy és tarthatnak tőle, hogy lelépsz, akkor általában tudnak viselkedni. Ha azt érzik, úgysem tudnál más nőt magadnak szerezni, akkor véged.
2020. júl. 18. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon gyorsan tudnak változni. Ismertem túlsúlyos nőt, aki vidám, imádnivaló, humoros, önzetlen stb, stb. volt. Aztán lefogyott nagyon sokat. És előjött az "én már szép vagyok, a világ közepe, a lábam úját sem éri fel földi halandó" mentalitás. Mintha kicserélték volna. Ez ilyen. Szerintem ezekből kiindulva csak a pillanatnyi élethelyzete dönti el.
2020. júl. 24. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Neveltetes, kislanykent milyen visszaéléseket kap önmagáról, felismeri e a belső értékek fontossagat is.
2020. júl. 25. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Ugyanaz az ember is lehet ez is, az is, attol fuggoen, hogy milyen eloitelettel kozelednek hozza.
2020. júl. 26. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!