Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kényes dolog a szexualitás?
Több nőnél tapasztaltam már a kölcsönös vonzalom ellenére, hogy amikor a szex kerül szóba, azonnal úgymond pár lépéssel visszavesznek. Mindenkinek egyből az jön le, hogy biztos csak arra kellenek, holott nem... És rendkívül kényesen kezelik ezt. Még akkor is, ha belsőleg teljesen passzolunk.
Mi oka van ennek?
Pedig ez nagyon korai, főleg ha vadidegenek vagytok egymásnak.
Én is gyorsan lelépnék gondolván, hogy csak szexet akarsz.
Az meg a másik, hogy 3 tali után mégis mit tudsz meg a másikról, mert szerintem nagyjából semmit.
#5 #6 #7
Jajj, megint a gyk-s zárdaszüzek, Istenem. Mindenki tudja, hogy egy nő, ha vonzónak talál egy férfit, 10 perc ismeretség után a farkán van. De persze 2-3 randi után "korai" - no igen, ha nem elég vonzó/pénzes/stb-s a pacák. De azért még 4-5 randira jó lesz, addig is van társaság, udvarló, esetleg ingyen kaja... Majd a 10. randi és 30-40-100 ezer elköltött Ft után a csajszi kiböki, hogy sajnálja, de "nincs kémia". :D :D :D
Hát tudjátok, ezért van mindenkinek lesújtó véleménye a mai nők többségéről, és lássuk be, valahol jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!