Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a sérült emberek szexualitásával?
Nem perverzióból kérdezek ilyet.
Testi, szellemi, veleszületett, nem veleszületett, stb sérültség egyaránt érdekel.
Mi van akkor, ha te fogyatékos embereket gondozó helyen dolgozol? Vagy a szülője vagy? Vagy rokona, ismerőse? Vagy te beleszeretsz egybe? Vagy ő tebeléd? Hogyan beszélsz a témáról velük? Szóba hozod, ha ő nem hozza szóba? Mit csinálsz egy pubertás után lévő fiúval, aki nem tud masztizni a sérültsége miatt?
Nem perverzióból kérdeztem ezt. Komoly válaszokat várok. A te ismerősödnek milyen sérültsége van? Hogy jött fel a téma? Mit reagáltál rá?
Ez érdekes téma... Bár nem igazán hiszem hogy valakinek van efféle tapasztalata. Ha van is, lehet, csak lehet, hogy illegális és nem beszélnek róla...
Érdekes...
Azért érdekli mert valószinüleg egy létező dolog felől érdeklődik, amit sok ember tabunak tekint, pedig nagyon nem az!
Ez nem feltétlenűl perverzitás. Ne ítélkezzetek anélkül hogy tudnátok dolgokat a kérdezőröl, és annak szándékairól.
Én mozgássérült vagyok és szinte 0 szexuális kontaktusom volt.
Már eleve nehéz a fogyatékosságom miatt bmit is csinálni.
Mozgássérült vagyok ,nem vagyok kerekesszékes ,de néha rémálom számomra a közlekedés.
Gyakorlatilag asszimetrikus vagyok.
Egy kortárs kisközösségben van egy lány, aki egy genetikai betegséggel él. Sok minden mellett ez szellemi visszamaradottsággal is együtt jár. A lány érthető módon érdeklődik a fiúk iránt. Már elég sok fiúnak kifejtette a csoportból, hogy számára az adott fiú szimpatikusabb, mint mások. Lényegében szerelmet vallott. Többen is vagyunk, akik nem igazán tudtuk ezt jól lereagálni.
Mindentől függetlenül felmerült annak a lehetősége, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol segítségre szoruló embereket gondoznak. Valamiért eszembe jutott, hogy mi van, ha felmerül ott ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!